Σοκ! Οι Αρχές συνέλαβαν γιο διάσημου ηθοποιού για αμέτρητες επιθέσεις σε γυναίκες!

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ! Οι Αρχές συνέλαβαν γιο διάσημου ηθοποιού για αμέτρητες επιθέσεις σε γυναίκες!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Εφιάλτης για τις γυναίκες του Χαλανδρίου είχε γίνει τους τελευταίους μήνες ένας 45χρονος, ο οποίος είναι γιος διάσημου ηθοποιού. Εναντίον του έχουν υποβληθεί περισσότερες από 50 επώνυμες καταγγελίες για προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς. Το πιο σοκαριστικό περιστατικό ήταν ο ξυλοδαρμός μιας μητέρας το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία του δήμου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί την Τετάρτη […]

10.08.2017 | 07:29

Εφιάλτης για τις γυναίκες του Χαλανδρίου είχε γίνει τους τελευταίους μήνες ένας 45χρονος, ο οποίος είναι γιος διάσημου ηθοποιού.

Εναντίον του έχουν υποβληθεί περισσότερες από 50 επώνυμες καταγγελίες για προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς.

Το πιο σοκαριστικό περιστατικό ήταν ο ξυλοδαρμός μιας μητέρας το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία του δήμου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί την Τετάρτη και κατόπιν εισαγγελικής εντολής να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 45χρονος, είναι γνωστός στην περιοχή για τις επιθέσεις του σε γυναίκες, και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Μάλιστα στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική.

Ο πατέρας του πρωταγωνιστούσε σε ταινίες τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να δοθούν στοιχεία στη δημοσιότητα.

Exit mobile version