Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Κατερίνα Στεφανίδη! (VID)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Κατερίνα Στεφανίδη! (VID)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Δεν μπορεί να την εκθρονίσει κανένας! Η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά το χρυσό σε ευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς αγώνες, κατέκτησε την πρώτη θέση και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας πως είναι η κορυφαία αθλήτρια παγκοσμίως στο άλμα επί κοντώ. Η 27χρονη, “πέταξε” στα 4,91μ., επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ και καλύτερη επίδοση στον […]

στεφανιδη 2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Δεν μπορεί να την εκθρονίσει κανένας! Η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά το χρυσό σε ευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς αγώνες, κατέκτησε την πρώτη θέση και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας πως είναι η κορυφαία αθλήτρια παγκοσμίως στο άλμα επί κοντώ.

Η 27χρονη, “πέταξε” στα 4,91μ., επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ και καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος. Οι δύο προηγούμενες κορυφαίες επιδόσεις, ήταν και αυτές της Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, δοκίμασε και στα 5,02μ., επιχειρώντας να σπάσει για πρώτη φορά το φράγμα των 5 μέτρων, ωστόσο απέτυχε και στις τρεις προσπάθειες.

Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η Αμερικανή, Σάντι Μόρις, η οποία ήταν αντίπαλος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν η Βενεζουελάνα Ρομπέιλις Πεϊνάδο, με την Κουβανή προηγούμενη παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γιαρισλέι Σίλβα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις