Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έβγαλε όπλο από το νυφικό της και το έβαλε στον κρόταφο του συζύγου της!
ΚΟΣΜΟΣ

Έβγαλε όπλο από το νυφικό της και το έβαλε στον κρόταφο του συζύγου της!

Έντρομοι οι παρευρισκόμενοι είδαν την νύφη να βγάζει όπλο από το νυφικό της και να απειλεί τον σύζυγο της, λίγο μετά το μυστήριο. Το συμβάν σημειώθηκε στο Τενεσί, των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις Αρχές, η γυναίκα που συνελήφθη με το νυφικό, ακούμπησε το όπλο στον κρόταφο του συζύγου της και πάτησε τη σκανδάλη. Ευτυχώς, το […]

gamos

Έντρομοι οι παρευρισκόμενοι είδαν την νύφη να βγάζει όπλο από το νυφικό της και να απειλεί τον σύζυγο της, λίγο μετά το μυστήριο.

Το συμβάν σημειώθηκε στο Τενεσί, των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις Αρχές, η γυναίκα που συνελήφθη με το νυφικό, ακούμπησε το όπλο στον κρόταφο του συζύγου της και πάτησε τη σκανδάλη. Ευτυχώς, το όπλο ήταν άδειο. Αμέσως όμως το γέμισε και πυροβόλησε στον αέρα, προκαλώντας πανικό στους παρευρισκόμενους

Όπως γράφει το BBC, η 25χρονη Kate Elizabeth Prichard συνελήφθη σε μοτέλ στο Murfreesboro.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν όσα είχαν προηγηθεί, με το ζευγάρι να καταναλώνει αλκοόλ και να τσακώνεται έξω από το μοτέλ.

«Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον γαμπρό πως ο μήνας του μέλιτος τελείωσε και πως η γυναίκα του είναι στη φυλακή» ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 15.000 δολαρίων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις