Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χαμός στην Τουρκία! Η Γαλατάσαράι αποκλείστηκε και φίλαθλοι έκαιγαν τα διαρκείας τους – Καυγάδες μεταξύ των οπαδών στις κερκίδες! (Vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαμός στην Τουρκία! Η Γαλατάσαράι αποκλείστηκε και φίλαθλοι έκαιγαν τα διαρκείας τους – Καυγάδες μεταξύ των οπαδών στις κερκίδες! (Vids)

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Γαλατάσαράι αποκλείστηκε από την άσημη, σουηδική Έστερσουντς από την συνέχεια του Europa League. Οι φίλοι της ομάδος δεν χάρηκαν ιδιαίτερα, όπως είναι λογικό. Αποτέλεσμα; Να παίξουν “ξύλο” στις κερκίδες της «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα» και να…καίνε τα διαρκείας που έχουν πληρώσει! Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, κατευθύνθηκαν προς το πούλμαν που […]

UEFA AVRUPA LİGİ 2. ÖN ELEME RÖVANŞ MAÇINDA GALATASARAY, İSVEÇ’İN ÖSTERSUNDS TAKIMIYLA SAHASINDA KARŞI KARŞIYA GELİYOR. MÜCADELEDE 20. DAKİKA GOLSÜZ EŞİTLİKLE GEÇİLDİ. (UYGAR AYDIN/İSTANBUL-İHA)

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Γαλατάσαράι αποκλείστηκε από την άσημη, σουηδική Έστερσουντς από την συνέχεια του Europa League.

Οι φίλοι της ομάδος δεν χάρηκαν ιδιαίτερα, όπως είναι λογικό. Αποτέλεσμα; Να παίξουν “ξύλο” στις κερκίδες της «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα» και να…καίνε τα διαρκείας που έχουν πληρώσει!

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, κατευθύνθηκαν προς το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ζητούν την παραίτηση όλων, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, και νυν της τουρκικής ομάδος, Ιβάν Τούντορ.

Ο μόνος που ξέφυγε από το μίσος, ήταν ο τερματοφύλακας Μουσλέρα ο οποίος προσπαθούσε να κρατήσει μόνος του όρθια την ομάδα.

Η «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα», είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα 52.652 θεατές, ενώ η σουηδική πόλη έχει 50.397 κατοίκους.

https://twitter.com/q7furkanglsn/status/888111459183452160

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις