Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εφιαλτική νύχτα για οικογένεια- Λήστεψαν ακόμα και τον γιο με τα κινητικά προβλήματα!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφιαλτική νύχτα για οικογένεια- Λήστεψαν ακόμα και τον γιο με τα κινητικά προβλήματα!

Του Πέτρου Καρσιώτη Νύχτα τρόμου για ανδρόγυνο, στη Βέροια, το οποίο άγνωστοι κακοποιοί ακινητοποίησαν και λήστεψαν καθώς και τον γιο τους με κινητικά προβλήματα. Μέσα στο σπίτι τους. Εφιαλτική  ήταν πράγματι η νύχτα, που έζησαν ζευγάρι ηλικιωμένοι, 80 και 73 χρόνων, αντίστοιχα, αλλά και ο γιος τους που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Όπως ανέφεραν στην Αστυνομία τα […]

kleftis-spiti-penteli-diarriksi-1300

Του Πέτρου Καρσιώτη

Νύχτα τρόμου για ανδρόγυνο, στη Βέροια, το οποίο άγνωστοι κακοποιοί ακινητοποίησαν και λήστεψαν καθώς και τον γιο τους με κινητικά προβλήματα. Μέσα στο σπίτι τους.

Εφιαλτική  ήταν πράγματι η νύχτα, που έζησαν ζευγάρι ηλικιωμένοι, 80 και 73 χρόνων, αντίστοιχα, αλλά και ο γιος τους που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Όπως ανέφεραν στην Αστυνομία τα θύματα,  τρεις δράστες εισέβαλαν στις  4.30 τα ξημερώματα, ενώ οι ίδιοι κοιμούνταν,  από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι.

Με χρήση βίας απέσπασαν από το ανδρόγυνο 350 ευρώ και από τον γιο τους 1000 ευρώ χωρίς τουλάχιστον σε αυτόν να ασκήσουν βία

Με τη χρήση βίας, ακινητοποίησαν τον 80χρονο και την 73χρονη σύζυγό του, από τους οποίους απέσπασαν 350 ευρώ, ενώ από τον 39χρονο γιο τους, πήραν 1.000 ευρώ χωρίς να ασκήσουν βία εναντίον του.

Το ανδρόγυνο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να μπει στα ίχνη των κουκουλοφόρων, οι οποίοι δεν δίστασαν να αρπάξουν τα χρήματα ακόμη και από τον γιο του ανδρόγυνου ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα

Μπήκε στην τράπεζα, λήστεψε και έφυγε ανενόχλητος με το δίκυκλο

Στο μεταξύ, ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά τις 8 το πρωί, νεαρός άνδρας εισέβαλε στην τράπεζα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου απέσπασε από το ταμείο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Έπειτα ο δράστης βγήκε ανενόχλητος από το υποκατάστημα, ανέβηκε στην μοτοσικλέτα του και τράπηκε σε φυγή.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις