Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σαουδική Αραβία: Ανθρωποκυνηγητό για την κοπέλα που κυκλοφόρησε έτσι- “Πρέπει να τιμωρηθεί” (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Σαουδική Αραβία: Ανθρωποκυνηγητό για την κοπέλα που κυκλοφόρησε έτσι- “Πρέπει να τιμωρηθεί” (vid)

Tην αυστηρή τιμωρία την κοπέλας που αψήφισε τη σαρία και κυκλοφόρησε «γυμνή» ζητά η Σαουδική Αραβία, με την αστυνομία μάλιστα να την αναζητά. Το νεαρό κορίτσι κυκλοφόρησε στο ιστορικό φρούριο Ushayqir φορώντας μίνι φούστα και κοντό μπλουζάκι με έξω την κοιλιά και από την ώρα που ανέβασε το video στο snapchat, oι Αρχές κινητοποιήθηκαν. Πρόκειται […]

skirt1

Tην αυστηρή τιμωρία την κοπέλας που αψήφισε τη σαρία και κυκλοφόρησε «γυμνή» ζητά η Σαουδική Αραβία, με την αστυνομία μάλιστα να την αναζητά.

Το νεαρό κορίτσι κυκλοφόρησε στο ιστορικό φρούριο Ushayqir φορώντας μίνι φούστα και κοντό μπλουζάκι με έξω την κοιλιά και από την ώρα που ανέβασε το video στο snapchat, oι Αρχές κινητοποιήθηκαν.

Πρόκειται για την Khulood, όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο BBC, που είναι μοντέλο.

Οι Αρχές δηλώνουν ότι θα ληφθούν μέτρα κατά της κοπέλας ενώ και τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας υποστηρίζουν πως η νεαρή πρέπει να υποστεί τις συνέπειες.

Η πλειοψηφία είναι εναντίον της, τονίζοντας πως όσο είναι πολίτης στη Σαουδική Αραβία, θα πρέπει να αποδεχθεί τους νόμους της, ενώ κάποιοι είπαν πως έτσι ντύνονται πολλοί τουρίστες και θεώρησαν το κορίτσι γενναίο.

Όπως επιτάσσει ο κώδικας ενδυμασίας των γυναικών στη Σαουδική Αραβία, οι γυναίκες οφείλουν να κυκλοφορούν με νικάμπ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις