Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σάλος με το video από πτήση της Emirates: Περίσσεψε σαμπάνια επιβάτη και η αεροσυνοδός…
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με το video από πτήση της Emirates: Περίσσεψε σαμπάνια επιβάτη και η αεροσυνοδός…

Δεν είναι παράλογη η σκέψη που περνά από το μυαλό των πελατών, όταν φεύγουν από το μαγαζί αφήνοντας πίσω τους ποσότητα αλκοόλ που ναι μεν πλήρωσαν, αλλά δεν ήπιαν. Αρκετοί, αντί να το χύσουν, το σερβίρουν στον επόμενο! Για την αεροσυνοδό της αεροπορικής εταιρίας Emirates υπάρχουν και αποδείξεις. Στο video που κάνει τον γύρο του […]

ImageHandler (3)

Δεν είναι παράλογη η σκέψη που περνά από το μυαλό των πελατών, όταν φεύγουν από το μαγαζί αφήνοντας πίσω τους ποσότητα αλκοόλ που ναι μεν πλήρωσαν, αλλά δεν ήπιαν.

Αρκετοί, αντί να το χύσουν, το σερβίρουν στον επόμενο! Για την αεροσυνοδό της αεροπορικής εταιρίας Emirates υπάρχουν και αποδείξεις.

Στο video που κάνει τον γύρο του κόσμου, φαίνεται μια αεροσυνοδός της εταιρίας να ρίχνει πίσω στο μπουκάλι της σαμπάνιας ό,τι είχε απομείνει από το ποτήρι ενός επιβάτη.

Ο Ρώσος επιβάτης Yevgeny Kayumov κατέγραψε το περιστατικό ενώ ταξίδευε προς το Ντουμπάι  στην business class και ανέβασε το video στο Instangram, σχολιάζοντας ότι την στιγμή που μαγνητοσκοπούσε, δεν είχε καν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έκανε η αεροσυνοδός.

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν εκατοντάδες, με κάποιους να λένε ότι η αεροσυνοδός μπορεί να χάσει τη δουλειά της, ενώ αρκετοί σχολιαστές αναφέρθηκαν στην εταιρία, η οποία προσπαθεί να κατακτήσει τον τίτλο της καλύτερης στον κόσμο.

Ο σάλος που προκλήθηκε ανάγκασε την Emirates να απαντήσει επισήμως, υποστηρίζοντας «ότι αυτές οι πρακτικές δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική της εταιρίας μας και θα ερευνήσουμε το περιστατικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις