Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Είχε κρύψει τα λεφτά σε ηχείο στερεοφωνικού, όμως οι διαρρήκτες τα βρήκαν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε κρύψει τα λεφτά σε ηχείο στερεοφωνικού, όμως οι διαρρήκτες τα βρήκαν

Του Πέτρου Καρσιώτη Στο… ηχείο στερεοφωνικού συγκροτήματος είχε κρύψει ένας επιχειρηματίας της Πάτρας, το ποσό των 40.000 ευρώ, βέβαιος ότι και διαρρήκτες να εισέβαλαν εν ώρα απουσίας του δεν θα υποψιάζονταν την κρυψώνα. Όμως, οι «ποντικοί», που καιροφυλακτούσαν βρήκαν την ευκαιρία αφού ο επιχειρηματίας φεύγοντας είχε αφήσει ανασφάλιστα τα παράθυρα και ξεκλείδωτη την πόρτα. Ούτε […]

1143_17

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στο… ηχείο στερεοφωνικού συγκροτήματος είχε κρύψει ένας επιχειρηματίας της Πάτρας, το ποσό των 40.000 ευρώ, βέβαιος ότι και διαρρήκτες να εισέβαλαν εν ώρα απουσίας του δεν θα υποψιάζονταν την κρυψώνα.

Όμως, οι «ποντικοί», που καιροφυλακτούσαν βρήκαν την ευκαιρία αφού ο επιχειρηματίας φεύγοντας είχε αφήσει ανασφάλιστα τα παράθυρα και ξεκλείδωτη την πόρτα.

Ούτε καν παραβίαση δεν παρατηρήθηκε

Μπήκαν μέσα, χωρίς ούτε καν παραβίαση, έψαξαν το σπίτι και κάποια στιγμή άνοιξαν το… ηχείο του συγκροτήματος και πήραν τις… καταθέσεις του επιχειρηματία!

Εκείνο που ερευνά η Αστυνομία στην Πάτρα είναι αν οι εισβολείς γνώριζαν από πριν που ήταν οι 40.000 ευρώ και αν ναι, τον τρόπο που τον είχαν πληροφορηθεί.

Από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε πάντως δικογραφία κατ αγνώστων για την κλοπή και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των… φιλόμουσων εισβολέων.

Η καταγγελία για την κλοπή 70.000 ευρώ από… τενεκέ φέτας στη Φαρκαδόνα

Η καταγγελία και η απίθανη κρυψώνα του σημαντικού ποσού, φέρνει στο φως και την προηγούμενη καταγγελία γυναίκας ότι άγνωστοι της αφαίρεσαν 75.000 ευρώ, που είχε κρύψει 75.000 ευρώ στον πάτο ενός τενεκέ φέτας!

Η καταγγελία είχε γίνει στο Αστυνομικό Τμήμα της Φαρκαδόνας Τρικάλων από την 60χρονη κάτοχο.

Είχε πει στους αστυνομικούς ότι έκρυβε τα χρήματα μέσα στο δοχείο που κάποτε περιείχε φέτα, για να μην δίνει… στόχο.

Το δοχείο της φέτας βρισκόταν μέσα σε αποθήκη, στην αυλή του σπιτιού.

Βρήκε μόνο… εφημερίδες, με τις οποίες οι διαρρήκτες παραγέμισαν τον τενεκέ

Είχε πει ακόμη ότι είχε καιρό να πάει στον… τενεκέ, αλλά όταν πήγε υπέστη ισχυρό σοκ αφού έβρισκε μόνο εφημερίδες τις οποίες είχαν βάλει στον τενεκέ οι δράστες της κλοπής για να “θολώνουν τα νερά”.

Κατά καιρούς έχουν έρθει κι άλλες παρόμοιες υποθέσεις στο φως που αποκαλύπτουν και τις ευφάνταστες συνήθειες πολλών πολιτών  για τις κρυψώνες που είχαν τα χρήματα πριν… αναληφθούν από τους διαρρήκτες.

Ευφάνταστες πλην μη ασφαλείς κρυψώνες μικρών θησαυρών που φυλάσσονται στα σπίτια

Έτσι, έχουν ακουστεί ως τέτοιες, πηγάδια, τοίχοι, κορνίζες, πλακάκια, φρεάτια ασανσέρ, ψυγεία, κουζίνες ηλεκτρικές σε αχρησία, μπουφέδες, στρώματα, γλάστρες και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου.

Όμως, αποδεικνύεται καθημερινά ότι ουδέν κρυπτόν υπό τον… διαρρήκτη!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις