Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γαμπρός για τρίτη φορά ο Μιχάλης Γουλανδρής (pics)
LIFESTYLE

Γαμπρός για τρίτη φορά ο Μιχάλης Γουλανδρής (pics)

Για Τρίτη φορά παντρεύτηκε το Σάββατο ο Μιχάλης Γουλανδρής, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην οδό Στησιχόρου, κοντά στο διαμέρισμά του. Η εκλεκτή της καρδιάς του είναι η γοητευτική Νένα Παρασκευοπούλου. Ο γνωστός εφοπλιστής έφτασε στην εκκλησία για να περιμένει την αγαπημένη του, αγκαλιά με τον αγαπημένο του σκύλο και δεν τον αποχωρίστηκε όπως γράφει […]

goulagamos1_h_645_450

Για Τρίτη φορά παντρεύτηκε το Σάββατο ο Μιχάλης Γουλανδρής, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην οδό Στησιχόρου, κοντά στο διαμέρισμά του.

Η εκλεκτή της καρδιάς του είναι η γοητευτική Νένα Παρασκευοπούλου.

Ο γνωστός εφοπλιστής έφτασε στην εκκλησία για να περιμένει την αγαπημένη του, αγκαλιά με τον αγαπημένο του σκύλο και δεν τον αποχωρίστηκε όπως γράφει το ρεπορτάζ της Εspresso, ούτε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο και αμέσως μετά δόθηκε μια γαμήλια δεξίωση στο roof garden του αρχοντικού διαμερίσματος στην οδό Ηρώδου Αττικού. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δυο χρόνια στο Ξυλόκαστρο όπου παραθέριζε ο εφοπλιστής και η Νένα διατηρεί εξοχικό. Ο Μιχάλης Γουλανδρής το 2008, είχε παντρευτεί κάτω από άκρα μυστικότητα στο Δημαρχείο της Βουλιαγμένης την Έλλη Στάη, με την οποία πήραν διαζύγιο το 2012.

goulagamos goulagamos1

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις