Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τσόρι Ντομίνγκες: «Δεν με θέλει ο προπονητής της Ρίβερ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσόρι Ντομίνγκες: «Δεν με θέλει ο προπονητής της Ρίβερ»

    -του Αντώνη Γεωργακόπουλου Τα τελευταία χρόνια, οι φίλαθλοι της Ρίβερ Πλέιτ επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του Τσόρι Ντομίνγκες για να ολοκληρώσει εκεί την καριέρα του. Κάτι τέτοιο είναι επιθυμητό και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα συμβεί καθώς ο προπονητής των «Millionarios» δεν τον θέλει στην ομάδα. Τις αποκαλύψεις […]

dominguez

 

 

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Τα τελευταία χρόνια, οι φίλαθλοι της Ρίβερ Πλέιτ επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του Τσόρι Ντομίνγκες για να ολοκληρώσει εκεί την καριέρα του.

Κάτι τέτοιο είναι επιθυμητό και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα συμβεί καθώς ο προπονητής των «Millionarios» δεν τον θέλει στην ομάδα.

Τις αποκαλύψεις αυτές, έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στο ESPN.

“Πάντα υπάρχει η επιθυμία να επιστρέψω στη Ρίβερ και πιστεύω πως αυτή είναι η σωστή στιγμή. Η διοίκηση με θέλει και εγώ επίσης. Αλλά, ο Γκαγιάρδο δεν θέλει”, αποκάλυψε αρχικά ο Τσόρι τονίζοντας ωστόσο πως καταλαβαίνει και σέβεται την απόφαση του προπονητή.

“Έχω μία νορμάλ σχέση με τον προπονητή. Μιλήσαμε τις προάλλες και ο ένας χαιρέτησε τον άλλον, αλλά από τότε που έμεινα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και δεν έχω ομάδα, ο Γκαγιάρδο δεν έδειξε κάποια πρόθεση ότι με θέλει. Από την άλλη, θέλω ο κόσμος να μάθει από μένα γιατί δεν είμαι στη Ρίβερ: επειδή δεν το θέλει ο προπονητής.

Και αυτό δεν είναι παράπονο, ούτε τίποτε άλλο. Καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφαση. Ο Γκαγιάρδο ως προπονητής έχει το δικαίωμα να αποφασίζει ποιον θέλει και ποιον όχι στην ομάδα”.

Ο Ντομίνγκες ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της Αργεντινής:

“Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να παίξω κόντρα στη Ρίβερ και δεν θα έπαιζα καλά. Δεν θα ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις