Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρεάλ Μαδρίτης: Απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μοράτα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μοράτα

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Μάντσεστερ δείχνουν διατεθειμένοι να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να αποκτήσουν ένα σέντερ φορ παγκοσμίου επιπέδου, θέλοντας να αντικαταστήσουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που έμεινε ελεύθερος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Στην αρχή, είχαν ρίξει όλη τους την προσοχή στον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, ωστόσο η […]

morata

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Μάντσεστερ δείχνουν διατεθειμένοι να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να αποκτήσουν ένα σέντερ φορ παγκοσμίου επιπέδου, θέλοντας να αντικαταστήσουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που έμεινε ελεύθερος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Στην αρχή, είχαν ρίξει όλη τους την προσοχή στον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε, καθώς μετά την απαγόρευση μεταγραφών η ομάδα της Μαδρίτης δεν θέλει να ρισκάρει με πωλήσεις πολύτιμων ποδοσφαιριστών.

Πλέον, στο στόχαστρο έχει μπει ο Άλβαρο Μοράτα, με τους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ να βρίσκονται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Ρεάλ, και μάλιστα, φαίνεται πως κατέθεσαν και επίσημη πρόταση.

Ο ισπανικός σύλλογος, απέρριψε την πρόταση αυτή, ζητώντας 90 εκατομμύρια ευρώ “ακατέβατα.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις