Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σκότωσε τον σύντροφο της την ώρα που γύριζαν video στο Youtube (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε τον σύντροφο της την ώρα που γύριζαν video στο Youtube (pics-vid)

Την χειρότερη κατάληξη είχε η ανόητη φάρσα που έκανε ένα ζευγάρι στο κανάλι που είχε στο YouTube. H 20χρονη Μοναλίζα Πέρεζ από τη Βιρτζίνια πυροβόλησε τον 22χρονο σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της την ώρα που οι δυο τους γυρνούσαν το video για το κανάλι τους στο οποίο ανέβαζαν φάρσες. Αυτή όμως, που την έκαναν […]

coup2-0-1498736021

Την χειρότερη κατάληξη είχε η ανόητη φάρσα που έκανε ένα ζευγάρι στο κανάλι που είχε στο YouTube.

H 20χρονη Μοναλίζα Πέρεζ από τη Βιρτζίνια πυροβόλησε τον 22χρονο σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της την ώρα που οι δυο τους γυρνούσαν το video για το κανάλι τους στο οποίο ανέβαζαν φάρσες.

Αυτή όμως, που την έκαναν για να κερδίσουν περισσότερο κοινό, ήταν και η τελευταία.

Η Μοναλίζα, που περιμένει δεύτερο παιδί, πυροβόλησε από απόσταση 30 εκατοστών τον καλό της, σίγουρη πως η σφαίρα δε θα διαπεράσει το βιβλίο που κρατούσε μπροστά στο στήθος του ο 22χρονος.

Η σφαίρα όμως καρφώθηκε στο στήθος κι εκείνος έπεσε αμέσως νεκρός.

Μπροστά στο φρικτό περιστατικό, ήταν η τρίχρονη κόρη τους.

Για την επικίνδυνη φάρσα γνώριζε και η θεία του θύματος, η οποία είχε προειδοποιήσει το νεαρό ζευγάρι ότι αυτό που πάει να κάνει είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

man-23-1498736024

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτηκαν ότι το βιβλίο θα μπορούσε να σταματήσει τη σφαίρα», είπε η θεία του θύματος, η οποία είπε πως το παιδί που θα έρθει στον κόσμο είναι αγόρι και πως θα το ονομάσουν Πέδρο, από τον αδικοχαμένο πατέρα του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις