Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 83χρονου, που κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο σε παιδική χαρά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 83χρονου, που κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο σε παιδική χαρά

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας 83χρονου συνταξιούχου καπνεργάτη, ο οποίος συνελήφθη στις 24 Ιουνίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας για αποπλάνηση ανηλίκου κατ΄εξακολούθηση. Ο δράστης συνελήφθη σε παιδική χαρά, όπου είχε απομακρύνει το 12χρονο αγόρι που πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή και ασελγούσε εις βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα,  μία […]

35c56f_imagehandler

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας 83χρονου συνταξιούχου καπνεργάτη, ο οποίος συνελήφθη στις 24 Ιουνίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας για αποπλάνηση ανηλίκου κατ΄εξακολούθηση.

Ο δράστης συνελήφθη σε παιδική χαρά, όπου είχε απομακρύνει το 12χρονο αγόρι που πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή και ασελγούσε εις βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα,  μία φορά ο 83χρονος τον οδήγησε και στο σπίτι του, όπου και εκεί προέβη σε ασελγείς πράξεις, βάζοντας τον να του κάνει στοματικό έρωτα. Σοκάρει μάλιστα το γεγονός πως γνώριζε καλά τη μητέρα του παιδιού, καθώς ήταν γείτονες.

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ-2

Πρόκειται για τον:

Κούτρο Γεώργιο του Χαραλάμπους και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1934 στους Δολούς Μεσσηνίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ-1

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις