Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παρελθόν από τους “κιτρινόμαυρους” οι Βάργκας-Κολοβέτσιος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρελθόν από τους “κιτρινόμαυρους” οι Βάργκας-Κολοβέτσιος

Του Αντώνη Γεωργακόπουλου Παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους» και επίσημα αποτελούν ο Ρόναλντ Βάργκας και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.  Η διοίκηση, εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση των 2 ποδοσφαιριστών, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους στην ομάδα, ενώ τους ευχήθηκε και καλή επιτυχία στην μετέπειτα καριέρα τους. Ο Βάργκας αγωνίστηκε δύο σεζόν στην «Ένωση» μετρώντας 55 συμμετοχές, […]

ΚΟΛ

Του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους» και επίσημα αποτελούν ο Ρόναλντ Βάργκας και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.  Η διοίκηση, εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση των 2 ποδοσφαιριστών, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους στην ομάδα, ενώ τους ευχήθηκε και καλή επιτυχία στην μετέπειτα καριέρα τους. Ο Βάργκας αγωνίστηκε δύο σεζόν στην «Ένωση» μετρώντας 55 συμμετοχές, 14 γκολ και 15 ασσίστ.

Μάλιστα την πρώτη του χρονιά είχε πετύχει τα γκολ της νίκης στα τρία ντέρμπι του ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενώ είχε και τις δύο ασίστ στα γκολ του τελικού Κυπέλλου απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Ο Κολοβέτσιος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ για μία τριετία αρχίζοντας από τη Β’ Εθνική. Συνολικά κατέγραψε 93 συμμετοχές και 4 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη λύση της συνεργασίας της με τους Κολοβέτσιο-Βάργκας: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για την ανανέωση των συμβολαίων του Δημήτρη Κολοβέτσιου και του Ρόναλντ Βάργκας, οι οποίοι επικοινώνησαν πριν από λίγο με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Ως εκ τούτου και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους. Ευχαριστούμε και τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα αυτά τα χρόνια. Θα έχουν πάντα το σεβασμό και την αγάπη μας. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επιλογή που θα κάνουν για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις