Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκ: Του τηλεφώνησε ο γιος του, ενώ τον είχε κηδέψει λίγες μέρες πριν… (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Του τηλεφώνησε ο γιος του, ενώ τον είχε κηδέψει λίγες μέρες πριν… (pics)

Δεν μπορεί να τα πιστέψει αυτό που συνέβη, ένας πατέρας στις ΗΠΑ που θρηνούσε τον γιο του. Στις 6 του Μάη, οι Αρχές εντόπισαν ένα πτώμα πίσω από κατάστημα στο Φάουντεν και ειδοποίησαν τον 80χρονο πως ο γιος του είναι νεκρός. Εκείνος ρώτησε πότε θα γίνει η αναγνώριση, για να πάρει την απάντηση πως είναι […]

dad

Δεν μπορεί να τα πιστέψει αυτό που συνέβη, ένας πατέρας στις ΗΠΑ που θρηνούσε τον γιο του.

Στις 6 του Μάη, οι Αρχές εντόπισαν ένα πτώμα πίσω από κατάστημα στο Φάουντεν και ειδοποίησαν τον 80χρονο πως ο γιος του είναι νεκρός.

Εκείνος ρώτησε πότε θα γίνει η αναγνώριση, για να πάρει την απάντηση πως είναι περιττή, καθώς η ταυτοποίηση έγινε μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Frank Kerrigan holds onto a a funeral card for his son Frank. In May the Orange County Sheriff-Coroner's Office claimed his son Frank had died and was buried.

Στις 12 του μήνα, η οικογένεια Κέρινγκαν ξόδεψε 20.000 δολάρια για την τελετή, στην οποία βρέθηκαν αρκετοί από το Λας Βέγκας και την Ουάσιγκτον.

Έντεκα μέρες μετά, ο Φρανκ Τζ. Κέριγκαν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον φίλο του, Μπιλ Σίνκερ, ο οποίος τον ενημέρωσε πως είναι μαζί με τον γιο του. «Γειά σου μπαμπά», άκουσε αμέσως μετά από τον 57χρονο Φρανκ Μ. Κέρινγκαν, ο οποίος είναι άστεγος και ταλαιπωρείται από ψυχολογικά και διανοητικά προβλήματα.

Frank M. Kerrigan with his father Frank Kerrigan. The family filed suit against the Orange County Sheriff-Coroner's Office claiming negligence after finding out that they buried whom they thought was Frank M. Kerrigan,  but found out days later that he was still alive.  (Photo courtesy of the Kerrigan family)

Ο 80χρονος και η οικογένεια έχουν μηνύσει κάθε υπεύθυνο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις