Σοκ: Του τηλεφώνησε ο γιος του, ενώ τον είχε κηδέψει λίγες μέρες πριν… (pics)

ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Του τηλεφώνησε ο γιος του, ενώ τον είχε κηδέψει λίγες μέρες πριν… (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεν μπορεί να τα πιστέψει αυτό που συνέβη, ένας πατέρας στις ΗΠΑ που θρηνούσε τον γιο του. Στις 6 του Μάη, οι Αρχές εντόπισαν ένα πτώμα πίσω από κατάστημα στο Φάουντεν και ειδοποίησαν τον 80χρονο πως ο γιος του είναι νεκρός. Εκείνος ρώτησε πότε θα γίνει η αναγνώριση, για να πάρει την απάντηση πως είναι […]

27.06.2017 | 11:02

Δεν μπορεί να τα πιστέψει αυτό που συνέβη, ένας πατέρας στις ΗΠΑ που θρηνούσε τον γιο του.

Στις 6 του Μάη, οι Αρχές εντόπισαν ένα πτώμα πίσω από κατάστημα στο Φάουντεν και ειδοποίησαν τον 80χρονο πως ο γιος του είναι νεκρός.

Εκείνος ρώτησε πότε θα γίνει η αναγνώριση, για να πάρει την απάντηση πως είναι περιττή, καθώς η ταυτοποίηση έγινε μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στις 12 του μήνα, η οικογένεια Κέρινγκαν ξόδεψε 20.000 δολάρια για την τελετή, στην οποία βρέθηκαν αρκετοί από το Λας Βέγκας και την Ουάσιγκτον.

Έντεκα μέρες μετά, ο Φρανκ Τζ. Κέριγκαν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον φίλο του, Μπιλ Σίνκερ, ο οποίος τον ενημέρωσε πως είναι μαζί με τον γιο του. «Γειά σου μπαμπά», άκουσε αμέσως μετά από τον 57χρονο Φρανκ Μ. Κέρινγκαν, ο οποίος είναι άστεγος και ταλαιπωρείται από ψυχολογικά και διανοητικά προβλήματα.

Ο 80χρονος και η οικογένεια έχουν μηνύσει κάθε υπεύθυνο.

 

Exit mobile version