Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Παραίτηση Λυμπερόπουλου και “ντου” οπαδών στα γραφεία!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Παραίτηση Λυμπερόπουλου και “ντου” οπαδών στα γραφεία!

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Νίκος Λυμπερόπουλος σήμερα το πρωί, καθώς είναι αντίθετος με όσα γίνονται στην ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα, γύρω από την υπόθεση Μπεργκ και τις οικονομικές δυσκολίες. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ευχαριστούμε τον […]

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÁÐÏ ÔÇÍ ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÔÅ×ÍÉÊÏÕ ÄÉÅÕÈÕÍÔÇ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÍÉÊÏÕ ËÕÌÐÅÑÏÐÏÕËÏÕ ÊÁÉ ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÕÐÅÕÈÕÍÏ ÁÊÁÄÇÌÉÙÍ ÔÁÊÇ ÖÕÓÓÁ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Νίκος Λυμπερόπουλος σήμερα το πρωί, καθώς είναι αντίθετος με όσα γίνονται στην ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα, γύρω από την υπόθεση Μπεργκ και τις οικονομικές δυσκολίες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε και βοήθησε την ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά του.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της παραίτησης, οπαδοί έκαναν ντου στα γραφεία του Συλλόγου, με στόχο τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο.

Μια ομάδα δέκα ατόμων προκάλεσαν κάποιες υλικές ζημιές στα γραφεία και σε έξαλλη κατάσταση φώναζαν «Ο εξαφανισμένος Αλαφούζος ξεφτιλίζει τον σύλλογο». Τα πράγματα ηρέμησαν κάπως, όταν τους μίλησε ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος και στη συνέχεια αποχώρησαν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις