Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ: Το παλεύει για Σκόκο, άσχημα νέα για Αραούχο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Το παλεύει για Σκόκο, άσχημα νέα για Αραούχο

Toυ Ανδρέα Γεωργακόπουλου Η ΑΕΚ εδώ και καιρό προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζει πολύ καλά. Για τον έναν, φαίνεται πως η υπόθεση ίσως να έχει μέλλον, ενώ για τον άλλο φαίνεται πως η πόρτα κλείνει οριστικά. Υπόθεση Νάτσο Σκόκο Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να φέρουν πίσω τον ποδοσφαιριστή που αγαπήθηκε από […]

skoko

Toυ Ανδρέα Γεωργακόπουλου

Η ΑΕΚ εδώ και καιρό προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζει πολύ καλά. Για τον έναν, φαίνεται πως η υπόθεση ίσως να έχει μέλλον, ενώ για τον άλλο φαίνεται πως η πόρτα κλείνει οριστικά.

Υπόθεση Νάτσο Σκόκο

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να φέρουν πίσω τον ποδοσφαιριστή που αγαπήθηκε από τους οπαδούς της ομάδος. Η ίδια επιθυμία φαίνεται όμως να υπάρχει και από την μεριά του Αργεντινού, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ΑΕΚ. Πολλοί οι «μνηστήρες», και πολλά τα «κολλήματα» όμως για τον 32χρονο. Ο Αργεντινός άσος θα πρέπει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Νιούελς Ολντ Μπόις που έχει συμβόλαιο μαζί του και η κατάσταση δείχνει κάπως περίπλοκη. Η ΑΕΚ θέλει να πάρει τον Σκόκο με τους δικούς της όρους και άλλωστε η ομάδα της Αργεντινής δεν μπορεί να ονειρεύεται μεγάλα οικονομικά οφέλη, αφού του χρωστάει σχεδόν ένα χρόνο από το συμβόλαιό του.

ImageHandler (85)

Υπολογίζεται από την Λας Πάλμας ο Αραούχο

Άσχημα νέα για την ΑΕΚ στο θέμα του Σέρχιου Αραούχο. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «El Transistor» για το μέλλον του Αργεντινού, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, τόνισε πως ο 25χρονος υπολογίζεται κανονικά για τη νέα σεζόν. «Έχει επιστρέψει πίσω στη Λας Πάλμας, είμαστε σε επαφή μαζί του. Ετοιμάζεται για να ξεκινήσει την προετοιμασία και θα είναι μέλος της ομάδας της επόμενης σεζόν», είπε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου από τα Κανάρια Νησιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις