Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Οργή Πολάκη για τη διακομιδή του σεισμοπαθούς: “Δεν ήταν επείγον. Πάλι βρήκαν να πουν τα καλοταϊσμένα παράσιτα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Πολάκη για τη διακομιδή του σεισμοπαθούς: “Δεν ήταν επείγον. Πάλι βρήκαν να πουν τα καλοταϊσμένα παράσιτα”

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τον σεισμοπαθή που έχασε τη γυναίκα του και τη μεταφορά του με… δανεικά στην Αθήνα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης απάντησε με το γνωστό του ύφος. Ο κ. Γιώργος που έχασε τον άνθρωπο του και την περιουσία του, υπέστη κάταγμα κοτύλης. Αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο […]

ÓõæÞôçóç êáé øçöïöñßá óôçí ÏëïìÝëåéá ôçò ÂïõëÞò ôïõ íïìïó÷åäßïõ ãéá ôïí "Åèíéêü Ìç÷áíéóìü Óõíôïíéóìïý, Ðáñáêïëïýèçóçò êáé Áîéïëüãçóçò ôùí Êïéíùíéêþí Ðïëéôéêþí", ôçí ÐÝìðôç 15 Äåêåìâñßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τον σεισμοπαθή που έχασε τη γυναίκα του και τη μεταφορά του με… δανεικά στην Αθήνα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης απάντησε με το γνωστό του ύφος.

Ο κ. Γιώργος που έχασε τον άνθρωπο του και την περιουσία του, υπέστη κάταγμα κοτύλης. Αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο λιμάνι της Μυτιλήνης αλλά αναγκάστηκε να ταξιδέψει για Πειραιά με το πλοίο της γραμμής με δικά του έξοδα και ασυνόδευτος.

Όπως κατήγγειλε χθες αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από φίλους και συγχωριανούς του για να μπορέσει να αγοράσει το εισιτήριο του πλοίου και ύστερα από δέκα ώρες, έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά. Εκεί – και ενώ έχει υποστεί αποκόλληση ποδιού από τη λεκάνη – περίμενε περισσότερο από μία ώρα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

Για τον κ. Πολάκη, το περιστατικό δεν ήταν επείγον για να γίνει αεροδιακομιδή και δεν υπήρχε ανάγκη συνοδείας γιατρού.

Όπως αναφέρει, ο ασθενής ήταν σταθερός, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το νοσοκομείο του νησιού στο λιμάνι, επιβιβάστηκε στο καραβι της γραμμής και στον Πειραιά επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπως είχαν κανονίσει οι γιατροί από τη Μυτιλήνη για να χειρουργηθεί προγραμματισμένα.

Φυσικά τα «χώνει» και πάλι στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις