Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η επιτομή της… βλακείας: Οίκος μόδας σχεδιάζει ρούχα για νεκρούς (pics)
PLUS

Η επιτομή της… βλακείας: Οίκος μόδας σχεδιάζει ρούχα για νεκρούς (pics)

Είναι από τις πρωτοβουλίες που μπορεί να αποδώσει κανείς μόνο στην ανθρώπινη βλακεία. Ένας οίκος μόδας, σκέφτηκε να σχεδιάσει στιλάτα ρούχα, για όσους… πεθαίνουν. Κομψά φορέματα και κοστούμια, θα συνοδεύουν τους νεκρούς στην τελευταία τους κατοικία. Σύμφωνα με βρετανική έρευνα το 85% των Βρετανών έχουν ήδη αποφασίσει πώς θα ήθελαν να πάνε ντυμένοι στον άλλο […]

fer

Είναι από τις πρωτοβουλίες που μπορεί να αποδώσει κανείς μόνο στην ανθρώπινη βλακεία.

Ένας οίκος μόδας, σκέφτηκε να σχεδιάσει στιλάτα ρούχα, για όσους… πεθαίνουν. Κομψά φορέματα και κοστούμια, θα συνοδεύουν τους νεκρούς στην τελευταία τους κατοικία.

fere1_0_0

Σύμφωνα με βρετανική έρευνα το 85% των Βρετανών έχουν ήδη αποφασίσει πώς θα ήθελαν να πάνε ντυμένοι στον άλλο κόσμο, γεγονός που ενέπνευσε και την εταιρεία να προχωρήσει σε αυτό το βήμα.

Το 52% μάλιστα των γυναικών, απάντησαν πως θέλουν στο φέρετρο να φορούν ένα ρούχο υψηλής ραπτικής και όχι κάτι casual ή «δεύτερο»…!

fere2_0

Η παρουσίαση της κολεξιόν είχε πραγματικά μοντέλα, που φορούσαν τα «ιδιαίτερα» ρούχα, ξαπλωμένα στη στάση του νεκρού μέσα στο φέρετρο.

fere3

Κι επειδή πρόκειται για ρούχο που το παίρνεις για «πάντα», οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, δίνοντας από 900 ευρώ και πάνω.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις