Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δεν τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Λονδίνο- Η ανακοίνωση μετά τον σάλο (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Λονδίνο- Η ανακοίνωση μετά τον σάλο (vid)

Σάλος ξέσπασε χθες μετά την ενέργεια των Σαουδαραβών διεθνών ποδοσφαιριστών να μην τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με την Αυστραλία στην Αδελαΐδα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα και […]

arabi_509_355

Σάλος ξέσπασε χθες μετά την ενέργεια των Σαουδαραβών διεθνών ποδοσφαιριστών να μην τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με την Αυστραλία στην Αδελαΐδα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα και ζήτησε συγγνώμη.

“Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας εκφράζει τη λύπη της για τη συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών να και ζητά συγγνώμη ανεπιφύλακτα για οποιοδήποτε αδίκημα. Οι παίκτες δεν είχαν καμία πρόθεση να αγνοήσουν τις μνήμες των θυμάτων ή των οικογενειών τους”, ανέφερε η ομοσπονδία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις