Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

10

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βούιξε το Twitter με τις “πληρωμένες από εμάς” διακοπούλες του Τζανακόπουλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούιξε το Twitter με τις “πληρωμένες από εμάς” διακοπούλες του Τζανακόπουλου

Διακοπούλες στην Τζια έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών. Σύμφωνα με αυτό, εγκρίνεται η συγκεκριμένη δαπάνη «υπηρεσιακής μετακίνησης», ύψους 900 ευρώ. Ο υπουργός, που είχε μαζί του και δύο άντρες ασφαλείας, απόλαυσε όχι τρεις, αλλά πέντε ημέρες θάλασσας και ήλιου, καθώς οι ημερομηνίες […]

tzanako

Διακοπούλες στην Τζια έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με αυτό, εγκρίνεται η συγκεκριμένη δαπάνη «υπηρεσιακής μετακίνησης», ύψους 900 ευρώ.

tzanakopoulos-eggrafo-sk

Ο υπουργός, που είχε μαζί του και δύο άντρες ασφαλείας, απόλαυσε όχι τρεις, αλλά πέντε ημέρες θάλασσας και ήλιου, καθώς οι ημερομηνίες που αναγράφονται είναι η Παρασκευή 2 Ιουνίου ως αναχώρηση, με επιστροφή την Τρίτη 6 Ιουνίου.

Το έγγραφο, που κυκλοφορεί στα social media από το πρωί, αναφέρει επί λέξει: «για έξοδα υπηρεσιακής μετακίνησης δύο (2) συνοδών ασφαλείας του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας – Κυβερνητικού Εκπροσώπου από την Αθήνα στην νήσο Κέα, με αναχώρηση από Παρασκευή στις 02-06-2017 και επιστροφή στην Αθήνα την Τρίτη στις 06-06-2017, ως εξής» και από κάτω σε πινακάκι αναγράφονται τα ποσά και οι «κωδικοί» τους: 120 ευρώ, 360 ευρώ και 420 ευρώ – σύνολο 900 ευρώ.

tzanako-tweets-ena tzanako-tweets-dyo tzanako-tweets-tria tzanako-tweets-tessera tzanako-tweets-epta tzanako-tweets-okto tzanako-tweets-ennia tzanako-tweets-deka tzanako-tweets-enteka
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις