Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άρχισαν τα όργανα: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το διπλό χτύπημα στο Ιράν!
ΚΟΣΜΟΣ

Άρχισαν τα όργανα: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το διπλό χτύπημα στο Ιράν!

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το διπλό χτύπημα στην Τεχεράνη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα SITE, επικαλούμενη το ανεπίσημο «πρακτορείο ειδήσεων» των τζιχαντιστών, το Αμάκ. Οι δράστες χτύπησαν σχεδόν την ίδια στιγμή σε δύο σημεία. Η πρώτη επίθεση έγινε στο κοινοβούλιο της χώρας και η δεύτερη στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί. Για την ώρα, […]

tw_11

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το διπλό χτύπημα στην Τεχεράνη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα SITE, επικαλούμενη το ανεπίσημο «πρακτορείο ειδήσεων» των τζιχαντιστών, το Αμάκ.

site-amaq-iran

Οι δράστες χτύπησαν σχεδόν την ίδια στιγμή σε δύο σημεία.

Η πρώτη επίθεση έγινε στο κοινοβούλιο της χώρας και η δεύτερη στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί. Για την ώρα, δεν έχει επιβεβαιωθεί ο αριθμός των θυμάτων, ενώ μέσα στο κτίριο βρίσκονταν ακόμα και μικρά παιδιά.

tw_22

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tansim επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο κοινοβούλιο ενώ υπάρχει και πληροφορία ότι υπάρχουν τέσσερις όμηροι.

Στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί οι δράστες ήταν τέσσερις.

tw_33

Ο ένας έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών και ο δεύτερος που ήταν γυναίκα αυτοκτόνησε αφού πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη.

Άλλοι δύο συνελήφθησαν.

iran-epithesi1-1300

Από τα πυρά των δραστών έπεσε νεκρός και ένας κηπουρός.

iran-epitheseis-1000-715x400 iranian-poli-thumb-large

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις