Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: “Είναι υπόγειος. Τον έχω δει να θάβει τους αντιπάλους και μπροστά τους όλα καλά” (vid)
LIFESTYLE

Survivor: “Είναι υπόγειος. Τον έχω δει να θάβει τους αντιπάλους και μπροστά τους όλα καλά” (vid)

Καλεσμένοι στην εκομπή Survivor Πανόραμα, ήταν ο Γιάννης Βαρδής και η Ειρήνη Κολιδά. Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής και η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού, σχολίασαν μαζί όλες τις τελευταίες εξελίξεις. “Δεν περίμενα να φύγει ο Κοκκινάκης. Περίμενα να φύγει ο Μπο. Αν έμπαινα στη διαδικασία να ψηφίσω, για κάποιο λόγο θα ψήφιζα τον Μπο. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που […]

SURVIVORBO_628_355

Καλεσμένοι στην εκομπή Survivor Πανόραμα, ήταν ο Γιάννης Βαρδής και η Ειρήνη Κολιδά.

Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής και η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού, σχολίασαν μαζί όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

“Δεν περίμενα να φύγει ο Κοκκινάκης. Περίμενα να φύγει ο Μπο. Αν έμπαινα στη διαδικασία να ψηφίσω, για κάποιο λόγο θα ψήφιζα τον Μπο. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι πιο ντόμπροι. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που όταν έχουν να πουν κάτι μπορούν να το πουν σε όλους μπροστά. Νομίζω ότι έχω δει αρκετές φορές τον Μπο να λέει κάτι όσον αφορά άλλους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, αλλά μπροστά τους να είναι όλα μέλι γάλα. Και αγκαλιές και φιλιά και όλα αυτά. Δεν μου αρέσει αυτό», είπε ο τραγουδιστής.

“Θεωρώ ότι αν έχει κάτι με κάποιον ή έστω μια παρεξήγηση, θα ήθελα να του το πει πρόσωπο με πρόσωπο. Να του πει δεν μου άρεσε αυτό που έκανες, θα ήθελα να το διορθώσεις ή πες μου που έχω εγώ λάθος. Έχω δει πολλές φορές που κρίνει και δεν μου αρέσει ο τρόπος του, είναι λίγο …υπόγειος. Επίσης είναι ένας άνθρωπος που από την αρχή νομίζω δεν ψήφιζε αγωνιστικά και θεωρώ ότι το έκανε γιατί κι εκείνος δεν μπορούσε, δηλαδή δεν τον συνέφερε.»

Η παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε στη συνέχεια από τον γνωστό τραγουδιστή και συνθέτη τη γνώμη του για όλους τους παίκτες. Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο είπε ότι είναι ασυναγώνιστος, εκρηκτικός και φαβορί για τον τελικό. Τη στιγμή που η συζήτηση πήγε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γιάννης Βαρδής δήλωσε: “Η Ευρυδίκη είναι ένα παιδί που δεν θα έκανα ποτέ παρέα”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις