Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Τους έπεσε βαρύ το χρηματοκιβώτιο και το πέταξαν από το μπαλκόνι!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους έπεσε βαρύ το χρηματοκιβώτιο και το πέταξαν από το μπαλκόνι!

Του Πέτρου Καρσιώτη Το χρηματοκιβώτιο τους… έπεφτε βαρύ να το σηκώσουν κι έτσι αποφάσισαν να το πετάξουν στο δρόμο από τη βεράντα του διαμερίσματος! Δράστες άγνωστοι, που κατάφεραν πρωινές ώρες να διαρρήξουν διαμέρισμα που ανήκει σε αστυνομικό, στην περιοχή της Γλυφάδας. Αρχικά αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα Αφού τρύπωσαν στο  διαμέρισμα, στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, ιδιοκτησίας 47χρονου […]

1429608406340558587

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το χρηματοκιβώτιο τους… έπεφτε βαρύ να το σηκώσουν κι έτσι αποφάσισαν να το πετάξουν στο δρόμο από τη βεράντα του διαμερίσματος!

Δράστες άγνωστοι, που κατάφεραν πρωινές ώρες να διαρρήξουν διαμέρισμα που ανήκει σε αστυνομικό, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Αρχικά αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα

Αφού τρύπωσαν στο  διαμέρισμα, στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, ιδιοκτησίας 47χρονου αξιωματικού, ερευνώντας κάθε πιθανό και απίθανο σημείο, αρχικά αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα αλλά δεν περιορίστηκαν εκεί.

Σε κρυφό σημείο  του σπιτιού, εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο αποκόλλησαν. Ήταν όμως πολύ βαρύ. Αλλά και δεν ήθελαν να το κατεβάσουν με το ασανσέρ μήπως έπεφταν πάνω σε άλλους ενοίκους.

Κι έτσι, το έσυραν ως το μπαλκόνι, το πέταξαν στο δρόμο από εκεί και στη συνέχεια το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Οι λησταρχίνες με το… μαξιλάρι χτύπησαν στη Νίκαια.

Λησταρχίνες φίμωσαν ηλικιωμένη με μαξιλάρι

Από την άλλη πλευρά, στην περιοχή της Νίκαιας χτύπησαν δύο γυναίκες λησταρχίνες, οι οποίες φίμωσαν το θύμα τους με μαξιλάρι!

Οι δύο άγνωστες, εισέβαλλαν σε ισόγειο σπίτι, όπου διαμένει μόνη μια 86χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της τη χτύπησαν,  προκειμένου να την ακινητοποιήσουν.

Στη συνέχεια την έδεσαν και την φίμωσαν με μαξιλάρι.

Με ασθενοφόρο στο Τζάνειο το θύμα της ληστείας

Άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κατάφεραν να διαφύγουν.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και παρέμεινε για νοσηλεία και παρακολούθηση της πορείας της υγείας της.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις