Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Πολάκης ξαναχτυπά: Ανάρτηση με αιχμές για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ΜΜΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολάκης ξαναχτυπά: Ανάρτηση με αιχμές για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ΜΜΕ

Η απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είναι γεγονός που έκανε να μουδιάσουν ακόμη και αυτούς που δεν τον γνώριζαν προσωπικά. Ένας ηγέτης που έγραψε ιστορία στην πολιτική, και άφησε πίσω του πολλά μαθήματα για την νεότερη γενιά. Ωστόσο, ο φανατισμός στην Ελλάδα δεν λείπει και ο θάνατος του πρώην πρωθυπουργού έχει προκαλέσει και ποικίλες αντιδράσεις, αρκετές […]

POLAKIS2_533_355

Η απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είναι γεγονός που έκανε να μουδιάσουν ακόμη και αυτούς που δεν τον γνώριζαν προσωπικά. Ένας ηγέτης που έγραψε ιστορία στην πολιτική, και άφησε πίσω του πολλά μαθήματα για την νεότερη γενιά.

Ωστόσο, ο φανατισμός στην Ελλάδα δεν λείπει και ο θάνατος του πρώην πρωθυπουργού έχει προκαλέσει και ποικίλες αντιδράσεις, αρκετές ακραίες στον πολιτικό κόσμο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο facebook επιτίθεται και πάλι στα ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι φτιάχνουν αγιογραφίες του Μητσοτάκη γιατί «περιμένουν διαφήμιση και δάνεια από τον Κυριάκο».

Την ίδια στιγμή, αφήνει υπονοούμενα για το τι έλεγαν οι ίδιοι κάποτε για τον κ. Μητσοτάκη.
«Κρατιέμαι αλλα δεν γίνεται ….
Δεν ειναι ΠΟΛΛΟΙ που αγάπησαν ξαφνικά τον Κωνσταντίνο Μητσοτακη(ο λαός εχει μνήμη)
Ειναι ΠΟΛΛΑ τα ΜΜΕ που φτιάχνουν αγιογραφίες καθώς περιμένουν διαφήμιση και δάνεια απο τον Κυριακο …(εχει πέσει πείνα μαύρη τον τελευταιο χρόνο)
Αλλά δεν ψηφίζουν μόνο αυτα στην κάλπη το 2019…..», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις