Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Τζανακόπουλος: “Στα social media γράφονται πολύ χειρότερα από το σχόλιο του Φιλιππάκη” (video)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Τζανακόπουλος: “Στα social media γράφονται πολύ χειρότερα από το σχόλιο του Φιλιππάκη” (video)

«Η Αριστερά ποτέ δεν βρισκόταν σε ένα πολιτικό πλαίσιο που να αποδέχεται την τρομοκρατική βία. Ήμασταν πάντοτε από την απέναντι πλευρά» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο. «Δεν υπάρχει συνεχές μεταξύ της πολιτικής σύγκρουσης και της τρομοκρατικής βίας» τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει συνεχές μεταξύ της […]

ImageHandler.ashx

«Η Αριστερά ποτέ δεν βρισκόταν σε ένα πολιτικό πλαίσιο που να αποδέχεται την τρομοκρατική βία. Ήμασταν πάντοτε από την απέναντι πλευρά» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

«Δεν υπάρχει συνεχές μεταξύ της πολιτικής σύγκρουσης και της τρομοκρατικής βίας» τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει συνεχές μεταξύ της τρομοκρατίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης».

Η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της οικονομικής κρίσης που δημιούργησε εντάσεις, ακόμα και πέραν του πολιτικώς ορθού, παραδέχθηκε ο κ. Τζανακόπουλος που αρνήθηκε να σχολιάσει την δήλωση – σοκ του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη, λέγοντας πως δεν θα μπει «στην περιπτωσιολογία».

«Δεν θα υπερασπιστώ τον κ. Φιλιππάκη αλλά στα social media ακούγονται και πολύ χειρότερα».

Όταν ρωτήθηκε πώς θα αντιδρούσε αν κάποιος έγραφε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να σκάσει μια βόμβα στα πόδια του κ. Τζανακόπουλου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Δεν παρακολουθείτε τα social media διότι ακούγονται και πολύ χειρότερα…».

«Ακούγονται καθημερινά δεκάδες ή και εκατοντάδες άθλια σχόλια ένθεν κακείθεν» υποστήριξε ο κ. Τζανακόπουλος σε μια προφανή προσπάθεια πολιτικού συμψηφισμού των απειλητικών σχολίων που έκανε ο Γιώργος Φιλιππάκης εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα.

«Δεν υπάρχει πολιτικό συνεχές μεταξύ της άσκησης κριτικής και της τρομοκρατικής βίας, όποιος το βλέπει το κάνει για να καλλιεργεί τρομολαγνία. Εμείς σαν κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ακολουθήσουμε», δήλωσε.

Προσπαθώντας  να δικαιολογήσει την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook κατά της Δικαιοσύνης και υπέρ του Γιώργου Φιλιππάκη, είπε: «Ο κ. Πολάκης είπε ότι δεκάδες μέλη της κυβέρνησης καθημερινά δέχονται απειλές για την ζωή τους… Στα σόσιαλ μίντια ακούγονται καθημερινά ένθεν κακείθεν άθλια σχόλια… Ακούγονται και πολύ χειρότερα».

«Το πολιτικό σύστημα είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο ασκείται η πολιτική αντιπαράθεση και καλά κάνει και ασκείται. Όποιος βλέπει συνεχές με την τρομοκρατία, αυτός πρέπει να δώσει λόγο», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακούστε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις