Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Αυτοαποθεώνεται ο Φλαμπουράρης: “Μεσολάβησα και μια μητέρα συνεχίζει να πληρώνει τα χρέη της”!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Αυτοαποθεώνεται ο Φλαμπουράρης: “Μεσολάβησα και μια μητέρα συνεχίζει να πληρώνει τα χρέη της”!

«Προ ημερών μια ανασφάλιστη μητέρα κινδύνευσε να χάσει την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς το δημόσιο, χωρίς να ευθύνεται η ίδια. Εν αγνοία της ο συνδικαιούχος στον τραπεζικό λογαριασμό από τον οποίο πληρώνονταν οι δόσεις, πραγματοποίησε ανάληψη και έτσι δεν υπήρχε το απαραίτητο ποσό για τη μηνιαία αποπληρωμή του χρέους. Οι υπάλληλοι της «Καθημερινότητας» επικοινώνησαν με […]

Ï õðïõñãüò Åðéêñáôåßáò ÁëðÝêïò ÖëáìðïõñÜñçò ðåñðáôÜ ìáæß ìå óõíåñãÜôåò ôïõ, óôçí ïäü Âáóéëßóóçò Óïößáò ôçí ÐÝìðôç 11 Éïõíßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

«Προ ημερών μια ανασφάλιστη μητέρα κινδύνευσε να χάσει την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς το δημόσιο, χωρίς να ευθύνεται η ίδια. Εν αγνοία της ο συνδικαιούχος στον τραπεζικό λογαριασμό από τον οποίο πληρώνονταν οι δόσεις, πραγματοποίησε ανάληψη και έτσι δεν υπήρχε το απαραίτητο ποσό για τη μηνιαία αποπληρωμή του χρέους.

Οι υπάλληλοι της «Καθημερινότητας» επικοινώνησαν με τη Γενική Διεύθυνση Εισφορών και Ελέγχων του υπουργείου Εργασίας, που αντιλαμβανόμενη την κατάσταση, γνωμοδότησε θετικά, ώστε η μητέρα να συνεχίσει να πληρώνει απρόσκοπτα τις 8 εναπομείνουσες δόσεις».

Το κείμενο περιλαμβάνεται σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το υπουργείο Επικρατείας και πλέκει το εγκώμιο της ιστοσελίδας kathimerinotita.gov.gr.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Η ομάδα της Καθημερινότητας, μεσολάβησε προκειμένου μια άλλη πολίτης που κινδύνευσε να χάσει το εφάπαξ του θανόντος συζύγου της να εισπράξει το ποσό. Υποτίθεται ότι το ΕΤΕΑΕΠ είχε εκδώσει το εφάπαξ, αλλά το σχετικό χαρτί είχε παραπέσει και μετά τις απαραίτητες συνεννοήσεις, το ποσό καταβλήθηκε στη δικαιούχο που περίμενε από το 2014.

Δείτε και το επίσημο δελτίο Τύπου από το υπουργείο Επικρατείας.

delt

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις