Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δεν έχετε σύντροφο; Θα σας βρει η Κομμουνιστική Νεολαία!
ΚΟΣΜΟΣ

Δεν έχετε σύντροφο; Θα σας βρει η Κομμουνιστική Νεολαία!

Δεν έχετε σύντροφο; Μην αγχώνεστε! Η Κομμουνιστική Νεολαία της Κίνας υπόσχεται να βοηθήσει τους εργένηδες να βρουν το άλλο τους μισό! Στον επίσημο λογαριασμό της Λαϊκής Ημερησίας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, η είδηση συγκέντρωσε περισσότερα από 47.000 σχόλια ενώ διαμοιράστηκε πάνω από 50.000 φορές. «Υπολογίστε με και μένα, παρακαλώ! Είμαι 23». «Επιτέλους! Η χώρα […]

591ef4c2cd3a183663487edc

Δεν έχετε σύντροφο; Μην αγχώνεστε!

Η Κομμουνιστική Νεολαία της Κίνας υπόσχεται να βοηθήσει τους εργένηδες να βρουν το άλλο τους μισό!

Στον επίσημο λογαριασμό της Λαϊκής Ημερησίας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, η είδηση συγκέντρωσε περισσότερα από 47.000 σχόλια ενώ διαμοιράστηκε πάνω από 50.000 φορές.

«Υπολογίστε με και μένα, παρακαλώ! Είμαι 23». «Επιτέλους! Η χώρα μου ποτέ δεν με απογοητεύει!». «CYL, χρειάζομαι βοήθεια!», έγραψαν πολλοί.

Η CYL θα διοργανώσει κοινωνικές δραστηριότητες για άνδρες και γυναίκες που δεν έχουν συντρόφους, όπως λογοτεχνικές λέσχες και ραντεβού στα τυφλά, για να δώσει την ευκαιρία για γνωριμίες, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της CYL.

ImageHandler

Μέχρι στιγμής, η έχει οργανώσει 16 κοινωνικές συγκεντρώσεις, με τη συμμετοχή 1.700 ατόμων, όπου 208 εξ αυτών βρήκαν συντρόφους. Άλλοι, έχουν διαφορετική άποψη.

Οι δραστηριότητες αυτές δεν θα λειτουργήσουν – θα ήταν πολύ άβολο, δήλωσε ο 28χρονος Τζανγκ Γιουανγκάν.

«Ενώ οι προθέσεις τους είναι έντιμες, το να βγαίνεις ραντεβού είναι πολύ προσωπικό θέμα», δήλωσε. Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Πεκίνου, το 47% των γυναικών που ερωτήθηκαν απέδωσαν το γεγονός ότι δεν έχουν σύντροφο στη «λάθος χρονική συγκυρία», ενώ το 47% των ανδρών απάντησαν ότι ο λόγος ήταν «οικονομικές δυσκολίες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις