Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Δυο τσουβάλια σφαίρες για καλάσνικοφ στα ελληνοαλβανικά σύνορα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυο τσουβάλια σφαίρες για καλάσνικοφ στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Του Πέτρου Καρσιώτη Σφαίρες, αρκετές για να εξοπλίσουν ολόκληρο… Σύνταγμα,  εντόπισαν και κατάσχεσαν  στην περιοχή του χωριού Εξοχή Ιωαννίνων, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας Ιωαννίνων. Η ανησυχία των αρχών είναι μεγάλη καθώς οι σφαίρες προορίζονταν για πολεμικά όπλα τύπου καλάσνικοφ! Οι αστυνομικοί, κατά την περιπολία που έκαναν στη μεθόριο, κοντά σε […]

kalasnikof

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σφαίρες, αρκετές για να εξοπλίσουν ολόκληρο… Σύνταγμα,  εντόπισαν και κατάσχεσαν  στην περιοχή του χωριού Εξοχή Ιωαννίνων, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας Ιωαννίνων.

Η ανησυχία των αρχών είναι μεγάλη καθώς οι σφαίρες προορίζονταν για πολεμικά όπλα τύπου καλάσνικοφ!

Οι αστυνομικοί, κατά την περιπολία που έκαναν στη μεθόριο, κοντά σε παλιό νερόμυλο στον ποταμό Σαραντάπορο στην Εξοχή, εντόπισαν δύο τσουβάλια που περιείχαν 1.028 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου Καλάσνικοφ, διαμετρήματος 7,62 x 39 mm.

A084A6B6075F0388283013DE7E435279

Τοπικοί παράγοντες δήλωσαν ότι πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες αστυνόμευσης και τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή, καθώς τα περιστατικά παράνομων δραστηριοτήτων είναι αλλεπάλληλα.

Από την πλευρά της η Αστυνομία με τη βοήθεια και του εγκληματολογικού Τμήματος προσπαθεί να φθάσει γρήγορα τόσο στους κακοποιούς που μετέφεραν και απέκρυψαν τις σφαίρες στο σημείο ανεύρεσής τους όσο και αυτούς που θα παραλάμβαναν τις σφαίρες.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις