Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / “Ψυχοπάθεια στη Βουλή”- Χατζηδάκης: “Πουλήσατε την ψυχή σας”! (vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

“Ψυχοπάθεια στη Βουλή”- Χατζηδάκης: “Πουλήσατε την ψυχή σας”! (vid)

Καλά κρατεί ο «πόλεμος» στη Βουλή, με την συζήτηση σήμερα να επικεντρώνεται στα αντίμετρα. Την ώρα που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν στο βήμα, ο Κωστής Χατζηδάκης  φώναξε πως «έχετε πουλήσει την ψυχή σας». Επικράτησε χαμός, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης απάντησε στον κ. Χατζηδάκη «πού την βρήκες εσύ την ψυχή». Ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος […]

Single conversation and vote plenary sitting on civil partnership expansion to same sex couples on Dec. 22 2015 / Μόνη συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια επέκτασης συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια και λοιπών διατάξεων , 22 Δεκεμβρίου 2015

Καλά κρατεί ο «πόλεμος» στη Βουλή, με την συζήτηση σήμερα να επικεντρώνεται στα αντίμετρα.

Την ώρα που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν στο βήμα, ο Κωστής Χατζηδάκης  φώναξε πως «έχετε πουλήσει την ψυχή σας».

Επικράτησε χαμός, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης απάντησε στον κ. Χατζηδάκη «πού την βρήκες εσύ την ψυχή».

Ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος σχολίασε «πολύ ψυχοπάθεια έπεσε εδώ».

Ο κ. Τσακαλώτος συνέχισε με την τοποθέτησή του, διευκρινίζοντας ότι αυτό που λέει η κυβέρνηση με τα αντίμετρα ταυτίζεται με όσα αναφέρει και ο κ. Ντάισελμπλουμ.

«Το 2019 είμαστε στο δρόμο για να έχουμε 3.5% και το 2020, υπάρχουν τα αντίμετρα και για το 2020. Έχετε στήσει μια ολόκληρη φιλολογία, χτίζετε πάνω στο ψέμα ότι δεν υπάρχουν τα αντίμετρα. Τρεις μέρες πριν το Eurogroup μας λέτε ότι ο Βενιζέλος το έληξε το χρέος το 2012. Γιατί δεν υποστηρίζει η Ν.Δ. το θέμα του χρέους;», ρώτησε ο υπουργός Οικονομικών.

Ο Μάκης Βορίδης απάντησε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι, από τη μία μεριά με τα λεγόμενά του επιβεβαίωσε όσα λέει τόσο καιρό η Νέα Δημοκρατία για τα αντίμετρα, δηλ, ότι υπάρχουν δύο προϋποθέσεις για αυτά αναφορικά με τους δημοσιονομικούς στόχους και ότι επιπλέον απαιτείται η έγκριση της Κομισιόν και του ΔΝΤ για την ενεργοποίησή τους.

“Δηλαδή χαιρέτα μου τον πλάτανο», είπε ο κ. Βορίδης. Για το χρέος, τόνισε ότι η κυβέρνηση «έχει την ευλογία της ΝΔ» να φέρει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για το χρέος, ωστόσο συμπλήρωσε «Μην μας παρεξηγήσετε εάν δεν πιστεύουμε ότι θα το πετύχετε, αφού δεν σας έχουμε καμία εμπιστοσύνη”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις