Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απόψε ψηφίζονται τα πιο σκληρά μέτρα όλων των εποχών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε ψηφίζονται τα πιο σκληρά μέτρα όλων των εποχών

Απόψε η μάχη των μαχών στη Βουλή μεταξύ Τσίπρα- Μητσοτάκη, καθώς οι 300 αποφασίζουν για τα σκληρά μέτρα ύψους 6,5 δις ευρώ, με αμφίβολης εφαρμογή αντίμετρα ύψους 3 δις. Οι κομματικές φαρέτρες έχουν γεμίσει ενώ και τα δύο επιτελεία πρωθυπουργού- προέδρου Νέας Δημοκρατίας, ετοιμάζονται για ένα ανηλεές σφυροκόπημα, με εκατέρωθεν επιχειρήματα, προκειμένου να αναδείξουν οι […]

eksetastiki-xwris-aitia-gia-to-mnimonio.w_l

Απόψε η μάχη των μαχών στη Βουλή μεταξύ Τσίπρα- Μητσοτάκη, καθώς οι 300 αποφασίζουν για τα σκληρά μέτρα ύψους 6,5 δις ευρώ, με αμφίβολης εφαρμογή αντίμετρα ύψους 3 δις.

Οι κομματικές φαρέτρες έχουν γεμίσει ενώ και τα δύο επιτελεία πρωθυπουργού- προέδρου Νέας Δημοκρατίας, ετοιμάζονται για ένα ανηλεές σφυροκόπημα, με εκατέρωθεν επιχειρήματα, προκειμένου να αναδείξουν οι μεν τα λάθη των δε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας θα εστιάσει την επιχειρηματολογία στην αναμενόμενη ρύθμιση χρέους, ενώ ο κ. Μητσοτάκης στα νέα δεινά τα οποία θα θρυμματίσουν για ακόμα μία φορά την μεσαία τάξη.

Ο πρωθυπουργός θα εκλάβει την αποψινή ψηφοφορία ως ψήφο εμπιστοσύνης και την κομματική πειθαρχία ως κυβερνητική αναβάθμιση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις