Απόψε ψηφίζονται τα πιο σκληρά μέτρα όλων των εποχών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε ψηφίζονται τα πιο σκληρά μέτρα όλων των εποχών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Απόψε η μάχη των μαχών στη Βουλή μεταξύ Τσίπρα- Μητσοτάκη, καθώς οι 300 αποφασίζουν για τα σκληρά μέτρα ύψους 6,5 δις ευρώ, με αμφίβολης εφαρμογή αντίμετρα ύψους 3 δις. Οι κομματικές φαρέτρες έχουν γεμίσει ενώ και τα δύο επιτελεία πρωθυπουργού- προέδρου Νέας Δημοκρατίας, ετοιμάζονται για ένα ανηλεές σφυροκόπημα, με εκατέρωθεν επιχειρήματα, προκειμένου να αναδείξουν οι […]

18.05.2017 | 16:20

Απόψε η μάχη των μαχών στη Βουλή μεταξύ Τσίπρα- Μητσοτάκη, καθώς οι 300 αποφασίζουν για τα σκληρά μέτρα ύψους 6,5 δις ευρώ, με αμφίβολης εφαρμογή αντίμετρα ύψους 3 δις.

Οι κομματικές φαρέτρες έχουν γεμίσει ενώ και τα δύο επιτελεία πρωθυπουργού- προέδρου Νέας Δημοκρατίας, ετοιμάζονται για ένα ανηλεές σφυροκόπημα, με εκατέρωθεν επιχειρήματα, προκειμένου να αναδείξουν οι μεν τα λάθη των δε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας θα εστιάσει την επιχειρηματολογία στην αναμενόμενη ρύθμιση χρέους, ενώ ο κ. Μητσοτάκης στα νέα δεινά τα οποία θα θρυμματίσουν για ακόμα μία φορά την μεσαία τάξη.

Ο πρωθυπουργός θα εκλάβει την αποψινή ψηφοφορία ως ψήφο εμπιστοσύνης και την κομματική πειθαρχία ως κυβερνητική αναβάθμιση.

Exit mobile version