Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / ΗΠΑ: Σωματοφύλακες του Ερντογάν σάπισαν στο ξύλο Κούρδους (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σωματοφύλακες του Ερντογάν σάπισαν στο ξύλο Κούρδους (pics-vid)

Οι σωματοφύλακες του Ερντογάν πλάκωσαν στο ξύλο Κούρδους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν έξω από την κατοικία του Τούρκου πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον. Eννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά. Όλα άρχισαν όταν οι άνδρες της ασφαλείας του Τούρκου Προέδρου που φορούσαν μαύρα κοστούμια, μαύρες γραβάτες και ασορτί γυαλιά, επιτέθηκαν σε διαδηλωτές που κρατούσαν τη σημαία […]

collage-1495007031

Οι σωματοφύλακες του Ερντογάν πλάκωσαν στο ξύλο Κούρδους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν έξω από την κατοικία του Τούρκου πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον.

Eννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

clashes1-0-1495007083

Όλα άρχισαν όταν οι άνδρες της ασφαλείας του Τούρκου Προέδρου που φορούσαν μαύρα κοστούμια, μαύρες γραβάτες και ασορτί γυαλιά, επιτέθηκαν σε διαδηλωτές που κρατούσαν τη σημαία των Κουρδικών πολιτοφυλακών της Συρίας και φώναζαν συνθήματα εναντίον του προέδρου της Τουρκίας.

clashes2-1-1495007091

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντάστιν Στέρνμπεκ, είπε ότι το επεισόδιο ξέσπασε μεταξύ δύο αντιπάλων ομάδων, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Είπε ότι συνελήφθησαν δύο άτομα, στο ένα εκ των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση σε αστυνομικό όργανο.

clashes4-0-1495007104 clashes5-1495007116

Εκείνη την ώρα, ο Ερντογάν βρισκόταν στην οικία του Τούρκου πρεσβευτή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις