Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Απίστευτο: Κρατούμενος απέδρασε άνετος, από το ΑΤ Κυψέλης!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο: Κρατούμενος απέδρασε άνετος, από το ΑΤ Κυψέλης!

Του Πέτρου Καρσιώτη «Δούλευε» επί πολύ ώρα για να… ρίξει τα κουφώματα του κελιού, αλλά ο θόρυβος που έκανε δεν έφτασε στα αυτιά του σκοπού και των υπόλοιπων αστυνομικών του Τμήματος, ελάχιστων είναι η αλήθεια. Έτσι, κατόπιν… εορτής, διαπιστώθηκε ότι 37χρονος Αφγανός που κρατούνταν για κλοπές στο κελί του Αστυνομικού Τμήματος της Κυψέλης, είχε… πετάξει […]

BBAP24d

Του Πέτρου Καρσιώτη

«Δούλευε» επί πολύ ώρα για να… ρίξει τα κουφώματα του κελιού, αλλά ο θόρυβος που έκανε δεν έφτασε στα αυτιά του σκοπού και των υπόλοιπων αστυνομικών του Τμήματος, ελάχιστων είναι η αλήθεια.

Έτσι, κατόπιν… εορτής, διαπιστώθηκε ότι 37χρονος Αφγανός που κρατούνταν για κλοπές στο κελί του Αστυνομικού Τμήματος της Κυψέλης, είχε… πετάξει στην ελευθερία!

Απίστευτη είναι η  απόδραση  του αλλοδαπού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Όπως έγινε γνωστό, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς του Τμήματος, κατάφερε να ρίξει το κούφωμα από το κελί του.

Στη συνέχεια αναρριχήθηκε, πήδηξε σε διπλανό οικόπεδο(!)  και έγινε «καπνός».
Ερωτηματικά προκαλεί βέβαια το γεγονός πως δεν έγινε αντιληπτός ο θόρυβος από τους αστυνομικούς σε ένα από τα κεντρικότερα Αστυνομικά Τμήματα της Αθήνας, ενώ παρά τις αναζητήσεις που ακολούθησαν δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του.

Ήδη είναι σε εξέλιξη Ένορκη  Διοικητική Εξέταση για να  εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβησαν όλα αυτά σε ένα από τα πιο κεντρικά Τμήματα της Αθήνας.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις