Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Έχεις iPhone; Αυτό το άγνωστο κολπάκι θα λύσει ένα τεράστιο πρόβλημα!
PLUS

Έχεις iPhone; Αυτό το άγνωστο κολπάκι θα λύσει ένα τεράστιο πρόβλημα!

Βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα με το… κομπιουτεράκι του iPhone, το οποίο αρκετές φορές μας έφερε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Είναι αρχές του μήνα και θέλεις να υπολογίσεις τα έξοδά σου. Βγάζεις το iPhone, βάζεις στο κομπιουτεράκι τον αριθμό που αντιστοιχεί στον παχυλό μισθό που παίρνεις και αρχίζεις να αφαιρείς: ΔΕΗ, ενοίκιο, κινητό, internet, δόση […]

iphone

Βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα με το… κομπιουτεράκι του iPhone, το οποίο αρκετές φορές μας έφερε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Είναι αρχές του μήνα και θέλεις να υπολογίσεις τα έξοδά σου. Βγάζεις το iPhone, βάζεις στο κομπιουτεράκι τον αριθμό που αντιστοιχεί στον παχυλό μισθό που παίρνεις και αρχίζεις να αφαιρείς: ΔΕΗ, ενοίκιο, κινητό, internet, δόση δανείου και φτάνοντας κάπου προς το τέλος πατάς έναν λάθος αριθμό.

Τι κάνεις; Πατάς το C με αποτέλεσμα να είσαι αναγκασμένος να ξεκινήσεις την όλη πράξη από την αρχή και τα νεύρα σου γίνονται κρόσσια.

Βρέθηκε η λύση!

Μπορείς απλά να ακουμπήσεις το δάχτυλό σου στον πλαίσιο που είναι ο αριθμός και να το σύρεις προς την αντίθεση κατεύθυνση, όπως όταν ξεκλειδώνεις την κεντρική οθόνη του τηλεφώνου.

Έτσι, αντί να χάσεις όλη την πράξη, απλά διαγράφεις το τελευταίο ψηφίο του τελευταίου αριθμού. Τέλειο;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις