Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Δάφνη: “Έπλενα τα πιάτα κι άρχισε η κόλαση μου”- Τι φρικτό είδαν οι Αρχές στο video
ΕΛΛΑΔΑ

Δάφνη: “Έπλενα τα πιάτα κι άρχισε η κόλαση μου”- Τι φρικτό είδαν οι Αρχές στο video

Του Πέτρου Καρσιώτη Ένα μπουκαλάκι, το οποίο περιείχε αιθέρα ή ασετόν,  έχει βρεθεί μέσα στο διαμέρισμα κολαστήριο του 52χρονου στη Δάφνη και έχει αποσταλεί ήδη στο Χημείο του Κράτους για να δώσουν σε έκθεση και επίσημα τη γνωμάτευσή τους. Το εύρημα αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Alphafreepress, καταρρίπτει κάθε ισχυρισμό του κατηγορούμενου με τα […]

viastis1

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ένα μπουκαλάκι, το οποίο περιείχε αιθέρα ή ασετόν,  έχει βρεθεί μέσα στο διαμέρισμα κολαστήριο του 52χρονου στη Δάφνη και έχει αποσταλεί ήδη στο Χημείο του Κράτους για να δώσουν σε έκθεση και επίσημα τη γνωμάτευσή τους.

Το εύρημα αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Alphafreepress, καταρρίπτει κάθε ισχυρισμό του κατηγορούμενου με τα σοβαρά προβλήματα όρασης ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της(!), όπως ισχυρίστηκε σε δήλωσή του στην Εισαγγελία.

Από την άλλη πλευρά, τη φρίκη που έζησε, αιχμάλωτη στα χέρια του 52χρονου,  στο διαμέρισμά του στη Δάφνη, για είκοσι τέσσερις ώρες, περιγράφει η 22χρονη φοιτήτρια στην κατάθεσή της στην Αστυνομία.

Η άτυχη φοιτήτρια καταθέτει: «Ήταν πέντε το απόγευμα, έπλενα τα πιάτα και άρχισε ο εφιάλτης μου»

«Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα», κατάφερε να ψελλίσει το άτυχο κορίτσι που έζησε την κόλαση.

«Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα πανί με αναισθητικό στο πρόσωπό μου. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…», συμπληρώνει η φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής, στην ίδια  κατάθεση.

Με μία λέξη- φρίκη- περιγράφουν οι αστυνομικοί όσα είδαν στο βίντεο

Στο μεταξύ αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που είδαν το βίντεο το οποίο τράβηξε με φορητή κάμερα ο 52χρονος, περιγράφουν τη σεξουαλική κακοποίηση, της 22χρονης με μία λέξη: «Φρίκη!».

Το βίντεο είναι αυτό που “καίει” τον δράστη καθώς, όπως λένε οι αστυνομικοί, ο 52χρονος εμφανίζεται να κακοποιεί την κοπέλα ενώ παράλληλα την χτυπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές. Όταν το θύμα συνερχόταν, ο 52χρονος την αναισθητοποιούσε ξανά.

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τρία αδικήματα

Ο εισαγγελέας από την πλευρά του, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε το απόγευμα της παρασκευής, άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα.

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και για τα οποία θα απολογηθεί στην αρχή της εβδομάδος, είναι:

.  Της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

  • βιασμού κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα)
  • παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)
  • και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Η κοπέλα, νοσηλεύεται και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Το κορίτσι είχε απαντήσει σε αγγελία για το χαρτζιλίκι της

Κατάγεται από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι Αρχές, το κορίτσι απάντησε σε αγγελία που είχε βάλει ο 52χρονος και στην οποία ζητούσε περιστασιακή οικιακή βοηθό, καθώς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, λόγω τυφλότητας και παχυσαρκίας.

Η κοπέλα είχε εργαστεί άλλες τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα στο σπίτι του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Τετάρτης, η 20χρονη μετέβη στο διαμέρισμα του 52χρονου για να εισπράξει κάποια χρήματα  που της όφειλε από την εργασία της την προηγούμενη φορά.

Του είπε ότι ήθελε τα χρήματα της και θα σταματούσε

Καθώς οι γονείς της που διαμένουν στην επαρχία είχαν αντιρρήσεις για το γεγονός ότι έκανε την οικιακή βοηθό να εξοικονομήσει λίγα χρήματα, της είχαν πει ότι ήθελαν να σταματήσει.

Αυτό φέρεται να ανακοίνωσε στον 52χρονο και από εκεί την ώρα χάθηκαν τα ίχνη της, έπαψε να απαντά στις κλήσεις της αδελφής της και των γονέων της, που καταλάβαιναν ότι το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο αφού η μπαταρία του βρέθηκε πεταμένη μέσα στο σπίτι κολαστήριο.

Δεν υπάρχει ακόμα έγγραφο που να βεβαιώνει τον βαθμό προβλήματος στην όραση

Στη δικογραφία μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει έγγραφο που να βεβαιώνει την αναπηρία του 52χρονου, τυφλότητα κατά 95%, ωστόσο ο κατηγορούμενος μπορεί να το προσκομίσει στον ανακριτή τη Δευτέρα, οπότε και θα απολογηθεί.

Όπως έγινε γνωστό, στο δωμάτιο που κρατούσε και κακοποιούσε την 20χρονη, εκτός των άλλων είχε κάμερες που μετέφεραν εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με μεγάλη οθόνη, σκληρούς δίσκους και ειδικά γυαλιά με μικροκάμερες και «τσιπάκι» αποθήκευσης εικόνας.

Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρθηκαν και ερευνώνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο 52χρονος είναι σεσημασμένος για κλοπές, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις