Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εγκεφαλικά νεκρός ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που ξυλοκοπήθηκε
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκεφαλικά νεκρός ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που ξυλοκοπήθηκε

Του Πέτρου Καρσιώτη Σε μια ανείπωτη τραγωδία οδήγησε ένα από τα μεμονωμένα επεισόδια που ακολούθησαν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, την περασμένη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Όπως αποκαλύπτεται από τον Διοικητή του Νοσοκομείου «Παπανικολάου»,  ένα παλληκάρι 24 χρόνων, από την Κύπρο, οπαδός του ΠΑΟΚ, βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου, εγκεφαλικά νεκρός, μετά από τροχαίο […]

paok_opadoi

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε μια ανείπωτη τραγωδία οδήγησε ένα από τα μεμονωμένα επεισόδια που ακολούθησαν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, την περασμένη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκαλύπτεται από τον Διοικητή του Νοσοκομείου «Παπανικολάου»,  ένα παλληκάρι 24 χρόνων, από την Κύπρο, οπαδός του ΠΑΟΚ, βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου, εγκεφαλικά νεκρός, μετά από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σε στιγμές έντασης, που προκάλεσε ομάδα αγνώστων χούλιγκανς.

Τέσσερις άγνωστοι ξυλοκοπούσαν οπαδούς του ΠΑΟΚ- Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν άλλοι τρεις

Συγκεκριμένα,  όπως πληροφορεί η Αστυνομία, μετά το τέλος του αγώνα κοντά στην οδό Αγίου Δημητρίου, δημιουργήθηκαν μεμονωμένα επεισόδια που προκαλούσε η ομάδα αυτή των αγνώστων.

Λίγο νωρίτερα πριν γραφτεί η τραγωδία, τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ, που κινούνταν στα ίδια σημεία,  αν ζεύγη, κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι τέσσερις  άγνωστοι, επετέθησαν και τους ξυλοκόπησαν με διαφορά λίγων λεπτών. Τρεις από αυτούς, δύο 21χρονοι κι ένας 35χρονος επίσης μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Λίγο μετά, ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, άρχισε να τρέχει, προφανώς, όπως εκτιμάται, για να αποφύγει τον ξυλοδαρμό από τους αγνώστους.

Έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο- Ο οδηγός σταμάτησε να βοηθήσει

Περνώντας κάθετα την Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του ΑΧΕΠΑ, έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να κάνει τίποτε και σταμάτησε να βοηθήσει.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με τραύμα και στο κεφάλι. Οι γιατροί προσπάθησαν επί ημέρες να κάνουν ό,τι ήταν δυνατόν για να σώσουν τη ζωή του.

Τελικά όμως, όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, προχώρησε στη θλιβερή αναγγελία.

Οι πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν ότι έχουν κληθεί οι γονείς του 24χρονου, στους οποίους πέφτει το ασήκωτο βάρος να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές υπηρεσίες προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσα στοιχεία περισσότερα μπορούν για το τι ακριβώς συνέβη και χάνει τη ζωή του ο 24χρονος.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις