Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ένοπλη επίθεση ζευγαριού στα Λιμανάκια: Συνελήφθη ένας από τους δράστες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλη επίθεση ζευγαριού στα Λιμανάκια: Συνελήφθη ένας από τους δράστες

Του Πέτρου Καρσιώτη Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έπεσε 34χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ως ένας από τους δράστες που επιτέθηκαν με όπλα σε ζευγάρι στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο 34χρονος, ο οποίος βρισκόταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους  από τις δικαστικές αρχές καθώς είχε καταδικαστεί για κλοπή, αρνείται την […]

1476208474232597169

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έπεσε 34χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ως ένας από τους δράστες που επιτέθηκαν με όπλα σε ζευγάρι στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο 34χρονος, ο οποίος βρισκόταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους  από τις δικαστικές αρχές καθώς είχε καταδικαστεί για κλοπή, αρνείται την εμπλοκή του στην ένοπλη επίθεση κατά των δύο νέων, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Ο 34χρονος που αναγνωρίστηκε από τα θύματά του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του 29χρονου οδηγού και τη ληστεία και των δύο που ακολούθησε τον τραυματισμό.

Συνελήφθη στην περιοχή του Γκύζη

Συνελήφθη στην περιοχή του Γκύζη, ενώ στην κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στην ίδια περιοχή βρέθηκε και κατασχέθηκε μια μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος.

Το αιματηρό θρίλερ σε βάρος του 29χρονου και της 26χρονης φίλης του, ξετυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες  της 11ης Φεβρουαρίου 2017.

Πλησίασαν το ζευγάρι στο αυτοκίνητο με σκοπό να το ληστέψουν

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας,  ο  κατηγορούμενος μαζί με συνεργό του που αναζητείται, πλησίασαν το ζευγάρι το οποίο  βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο αυτοκίνητό του και με την απειλή πιστολιού το ακινητοποίησαν.

Αμέσως μετά ασκώντας σωματική βία επιχείρησαν να το ληστέψουν, πυροβολώντας ταυτόχρονα προς το αυτοκίνητο.

Ο 29χρονος, αιφνιδιασμένος,  προσπάθησε να τους απωθήσει και τότε ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα.

Μετά τον τραυματισμό, προχώρησαν στη ληστεία των δύο νέων

Στη συνέχεια και ενώ ο 29χρονος σφάδαζε από τους πόνους,  τους απέσπασαν χρήματα, ένα ρολόι, ένα πορτοφόλι, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τράπηκαν σε φυγή.

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ενός εκ των δραστών, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή του Γκύζη και συνελήφθη.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση του συνεργού του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις