Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Προκαλεί- ξανά- ο Τούρκος αντιπρόεδρος: “Αυτά που κάνουν οι Έλληνες, τους ντροπιάζουν”
ΚΟΣΜΟΣ

Προκαλεί- ξανά- ο Τούρκος αντιπρόεδρος: “Αυτά που κάνουν οι Έλληνες, τους ντροπιάζουν”

Το «όχι» του Αρείου Πάγου στο αίτημα της Άγκυρας για την έκδοση των «8», είναι μία από τις αφορμές για να προκαλεί χωρίς έλεος η Τουρκία. Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς, κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης και για ακόμα μία φορά και τι δεν είπε…! Σε συνέντευξή του σε […]

kurtulmus_631_355

Το «όχι» του Αρείου Πάγου στο αίτημα της Άγκυρας για την έκδοση των «8», είναι μία από τις αφορμές για να προκαλεί χωρίς έλεος η Τουρκία.

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς, κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης και για ακόμα μία φορά και τι δεν είπε…!

Σε συνέντευξή του σε εκπομπή του τουρκικού καναλιού TGRT, ο Κουρουλμούς επανέλαβε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί να παραδώσει τους «πραξικοπηματίες» μέσα σε ένα μήνα, όμως δεν τίμησε τον λόγο του.

«Ναι έδωσε το λόγο του, φυσικά. Αλλά η κοινή γνώμη παραδόθηκε στην λογική των φετουλαχτσήδων, όπως και στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη υπάρχει ρατσισμός. Στην τελική αυτού του είδους οι αποφάσεις ντροπιάζουν τους Έλληνες.

Δηλαδή, αδελφέ μου, εσένα όταν σε διοικούσε η χούντα ήταν καλά και τώρα τι κάνεις που έρχεσαι αντιμέτωπος με μια τέτοια κατάσταση;

Πραγματικά είναι αδύνατον να καταλάβει κανείς τους Έλληνες. Είναι ντροπή, κάνουν λάθος. Φαίνεται ότι εκεί γίνονται κάποια παιχνίδια, το δίκτυο των φετουλαχτσήδων -αυτό που διαφαίνεται- κινητοποιήθηκε εκεί. Αυτό μετράει ως μεγάλη αδυναμία στο καρνέ της Ελλάδας. Αποτελεί μεγάλη αδυναμία της Ελλάδας αυτό», είπε ο Κουρτουλμούς.

Αναφέρθηκε φυσικά και στον Πάνο Καμμένο, υποστηρίζοντας και αυτός με τη σειρά του πως κάνει «σόου» στο Αιγαίο, ενώ τόνισε ότι η Τουρκία έχει την δύναμη να διαφυλάξει τα δικαιώματα της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις