Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Τσελίκ: “Δεν παίρνουμε τον Καμμένο στα σοβαρά. Το Αγαθονήσι είναι τούρκικο”
ΚΟΣΜΟΣ

Τσελίκ: “Δεν παίρνουμε τον Καμμένο στα σοβαρά. Το Αγαθονήσι είναι τούρκικο”

Η Τουρκία προκαλεί τόσο πολύ, που είναι απορίας άξιο πού το πάει… Μετά τον υπουργό Άμυνας Φικρί Ισίκ, που σχολιάζοντας την επίσκεψη Καμμένου στο Αγαθονήσι το Πάσχα, είπε πως η Τουρκία δεν θα συμμετέχει στο σόου αυτό, ακολουθεί ο Ομέρ Τσελίκ. Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων λέει ότι το Αγαθονήσι είναι τουρκικό νησί και χαρακτηρίζει τον […]

7549166751534AB2CB4BFC832DF3798C

Η Τουρκία προκαλεί τόσο πολύ, που είναι απορίας άξιο πού το πάει…

Μετά τον υπουργό Άμυνας Φικρί Ισίκ, που σχολιάζοντας την επίσκεψη Καμμένου στο Αγαθονήσι το Πάσχα, είπε πως η Τουρκία δεν θα συμμετέχει στο σόου αυτό, ακολουθεί ο Ομέρ Τσελίκ.

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων λέει ότι το Αγαθονήσι είναι τουρκικό νησί και χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο «μη σοβαρό πολιτικό»!

«Δεν μπορούμε να πάρουμε σοβαρά τον Έλληνα υπουργό Άμυνας. Δεν φέρει το ειδικό βάρος που πρέπει να έχουν οι πολιτικοί», είπε χαρακτηριστικά ο Τσελίκ.

«Το Αγαθονήσι ανήκει στην Τουρκία. Είναι τουρκική γη. Αυτό που έκανε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας δεν είναι σοβαρή κίνηση» σχολίασε ο Τσελίκ στην τουρκική τηλεόραση.

Για την υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα είπε ότι η Ελλάδα «πρέπει να επιστρέψει αμέσως τους δολοφόνους».

Να σημειωθεί πως σε σχετικό δημοσίευμά της η Hyrriyet χαρακτηρίζει ως αμφισβητούμενη την κυριαρχία στο Αγαθονήσι, ονομάζοντας το νησί Εζέκ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις