Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Επίδοξοι ριφιφίδης επιχείρησαν να μπουν σε τράπεζα!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίδοξοι ριφιφίδης επιχείρησαν να μπουν σε τράπεζα!

Του Πέτρου Καρσιώτη Επιχείρησαν να κάνουν μεγάλο ριφιφί σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ακράτα, αλλά υπολόγισαν χωρίς τον… συναγερμό. Καθώς είχαν βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο να μπουν στην τράπεζα τρυπώντας τοίχους διπλανών κτηρίων, όταν έφθασαν εκεί, άρχισε να ηχεί ο συναγερμός. Τα παράτησαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Σύμφωνα με τις  πληροφορίες, που έγιναν γνωστές,  οι […]

astynomia2

Του Πέτρου Καρσιώτη

Επιχείρησαν να κάνουν μεγάλο ριφιφί σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ακράτα, αλλά υπολόγισαν χωρίς τον… συναγερμό.

Καθώς είχαν βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο να μπουν στην τράπεζα τρυπώντας τοίχους διπλανών κτηρίων, όταν έφθασαν εκεί, άρχισε να ηχεί ο συναγερμός.

Τα παράτησαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με τις  πληροφορίες, που έγιναν γνωστές,  οι δράστες επιχείρησαν να εισβάλουν στην τράπεζα από την πίσω πλευρά του κτηρίου καταστρέφοντας τμήμα του τοίχου και της γυψοσανίδας.
Η αστυνομία τώρα προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη των δραστών, εξερευνώντας τα σημεία από τα οποία πέρασαν για τυχόν ανεύρεση αποτυπωμάτων.

Οι κινήσεις των επίδοξων ριφιφήδων δεν έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, καθώς κάμερες υπάρχουν μόνο στην είσοδο του τραπεζικού καταστήματος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις