Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

07

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Γιαλίμ σε Ισίκ: “Δεν είναι σόου αλλά πραγματικότητα. Τα νησιά μας είναι υπό ελληνική κατοχή”!
ΚΟΣΜΟΣ

Γιαλίμ σε Ισίκ: “Δεν είναι σόου αλλά πραγματικότητα. Τα νησιά μας είναι υπό ελληνική κατοχή”!

O Τούρκος υπουργός Άμυνας, Φικρί Ισίκ, κατηγόρησε ανοιχτά τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο για σόου στο Αιγαίο, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου την ημέρα του Πάσχα στο Αγαθονήσι. Την προκλητική δήλωση ήρθε να τερματίσει ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας, Ουμίτ Γιαλίμ που απάντησε στον Ισίκ. «Δεν είναι σόου, είναι πραγματικότητα, […]

maxresdefault

O Τούρκος υπουργός Άμυνας, Φικρί Ισίκ, κατηγόρησε ανοιχτά τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο για σόου στο Αιγαίο, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου την ημέρα του Πάσχα στο Αγαθονήσι.

Την προκλητική δήλωση ήρθε να τερματίσει ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας, Ουμίτ Γιαλίμ που απάντησε στον Ισίκ.

«Δεν είναι σόου, είναι πραγματικότητα, τα 18 νησιά μας είναι υπό ελληνική κατοχή» είπε σύμφωνα με την εφημερίδα Sozcu.

25szt10a-ist-izm-ant-ank-trb-1493137453

“Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Τουρκία δεν θα υποταχθεί με τέτοιους τρόπους”.

«Ούτε καν νότα για μουσική δεν δόθηκε στην Ελλάδα. Δεν ενημέρωσαν τον Καμένο, που έβρισε τους Τούρκους αξιωματικούς για τα όριά του. Είναι καθαρό ότι οι δηλώσεις Ισίκ είναι κενού περιεχομένου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιαλίν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις