Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Θανατική ποινή στην “μαύρη χήρα” που σκόρπισε τον τρόμο στην Ιαπωνία (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Θανατική ποινή στην “μαύρη χήρα” που σκόρπισε τον τρόμο στην Ιαπωνία (pics)

Στην αγχόνη θα θανατωθεί η Kanae Kijima, γνωστή στην Ιαπωνία ως «Μαύρη Χήρα», με το Ανώτατο Δικαστήριο να επιλέγει την πιο σκληρή τιμωρία, για την δολοφονία τριών αντρών. Το 2009 η 42χρονη γνώρισε τον 41χρονο Yoshiyuki Oide, τον 53χρονο Takao Terada και τον 80χρονο Kenzo Ando μέσω διαδικτύου και γρήγορα έγινε συνοδός πολυτελείας. Μέσα σε […]

mmamrafjjixixiraradgrg3

Στην αγχόνη θα θανατωθεί η Kanae Kijima, γνωστή στην Ιαπωνία ως «Μαύρη Χήρα», με το Ανώτατο Δικαστήριο να επιλέγει την πιο σκληρή τιμωρία, για την δολοφονία τριών αντρών.

Το 2009 η 42χρονη γνώρισε τον 41χρονο Yoshiyuki Oide, τον 53χρονο Takao Terada και τον 80χρονο Kenzo Ando μέσω διαδικτύου και γρήγορα έγινε συνοδός πολυτελείας.

untitled

Μέσα σε οκτώ μήνες και αφού απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά, τους δολοφόνησε, αρχικά δίνοντας τους υπνωτικά χάπια. Στη συνέχεια τους δηλητηρίαζε με μονοξείδιο του άνθρακα καίγοντας κάρβουνα μέσα στο δωμάτιο.

zwqoHJ7WZKXlIcX559Tp

Η ίδια προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι αυτοκτόνησαν, όμως αποδείχθηκε εν τέλει πως τους σκότωσε για να μην τους επιστρέψει τα χρήματα που είχε δανειστεί.

kanae-kijima-6

Η Kijima παραδόξως, είχε τη συμπαράσταση από πολλούς Ιάπωνες αλλά και από τον Τύπο, ενώ διατηρεί blog από το κελί της στην πτέρυγα των θανατοποινιτών, περιγράφοντας τις τελευταίες της ώρες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις