Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χαμός στη δίκη για τα βίτσια της Τουρκοκύπριας με εραστή και σύζυγο (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός στη δίκη για τα βίτσια της Τουρκοκύπριας με εραστή και σύζυγο (vid)

Τα βίτσια της στο σεξ, έφτασαν στις αίθουσες των δικαστηρίων και όχι μόνο! Χαμός έγινε στη δίκη για την υπόθεση που ταρακούνησε την κατεχόμενη Κερύνεια, μια κλειστή κοινωνία που μαθαίνει τα πάντα. Πρωταγωνίστρια της περίεργης ιστορίας, μια Τουρκοκύπρια που είχε εξωσυζυγικό δεσμό με έναν επίσης Τουρκοκύπριο. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Η γυναίκα, που έχει […]

ImageHandler

Τα βίτσια της στο σεξ, έφτασαν στις αίθουσες των δικαστηρίων και όχι μόνο!

Χαμός έγινε στη δίκη για την υπόθεση που ταρακούνησε την κατεχόμενη Κερύνεια, μια κλειστή κοινωνία που μαθαίνει τα πάντα.

Πρωταγωνίστρια της περίεργης ιστορίας, μια Τουρκοκύπρια που είχε εξωσυζυγικό δεσμό με έναν επίσης Τουρκοκύπριο. Όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Η γυναίκα, που έχει τρία παιδιά, είχε παράξενες σεξουαλικές φαντασιώσεις. Μία από αυτές, ήταν να την παρακολουθεί ο σύντροφος της όσο θα έκανε έρωτα με τον σύζυγο με τον εραστή να δέχεται.

kibris

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, η Τουρκοκύπρια τον κάλεσε να σταθεί έξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου για να την παρακολουθεί, μόνο που το θέαμα δεν ήταν ό.τι καλύτερο κι εκείνος όρμησε στο κρεβάτι και ξυλοκόπησε και τους δύο!

Ο άτυχος σύζυγος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, αφού νόμισε πως πρόκειται περί κλέφτη, όπως υποστήριζε και ο ίδιος ο εραστής.

Στη συνέχεια όμως και αφού οι Αρχές τον είχαν συλλάβει, άρχισε να αποκαλύπτει την αλήθεια που γρήγορα έφτασε σε όλο την μικρή κοινωνία.

Ο εραστής και η σύζυγος προφυλακίστηκαν για ψευδείς πληροφορίες στις «αρχές» και ο σύζυγος ξεκίνησε τις διαδικασίες για διαζύγιο. Έξω από το δικαστήριο, συγγενείς και κάτοικοι είχαν συγκεντρωθεί για να λιντσάρουν την άπιστη γυναίκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις