Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα- Χανταμπάκης: “Μασημένα” λόγια για Ντάνο, “καρφιά” για την Ειρήνη (vid)
LIFESTYLE

Ελεονώρα- Χανταμπάκης: “Μασημένα” λόγια για Ντάνο, “καρφιά” για την Ειρήνη (vid)

Με Survivor έκλεισε η Κυριακή του Πάσχα και οι τηλεθεατές είχαν κυριολεκτικά κολλήσει στον καναπέ για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης εκπομπής Survivor Panorama. Η Ελεονώρα, αρχικά συναντήθηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη στο συμβούλιο του Νησιού, όπου μίλησαν για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες επιβιώνουν οι παίκτες ενώ αντάλλαξαν και δικές τους εμπειρίες. Μάλιστα, […]

ImageHandler

Με Survivor έκλεισε η Κυριακή του Πάσχα και οι τηλεθεατές είχαν κυριολεκτικά κολλήσει στον καναπέ για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης εκπομπής Survivor Panorama.

Η Ελεονώρα, αρχικά συναντήθηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη στο συμβούλιο του Νησιού, όπου μίλησαν για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες επιβιώνουν οι παίκτες ενώ αντάλλαξαν και δικές τους εμπειρίες.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στην ομάδα των Διάσημων , αλλά δεν δέχτηκε!

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της εκπομπής, ήταν αυτό όπου η Ελεονώρα συνάντησε τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει: τον Πάνο Αργιανίδη, την Ειρήνη Koλιδά και τον Στέλιο Χανταμπάκη. Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους Διάσημους, οι οποίοι τον ψηφίζουν συνέχεια προς αποχώρηση.

Παγωμένος ο Χανταμπάκης, δεν είπε τίποτα…

«Τι γίνεται; Είναι κάτι που δεν έχουμε δει; Θέλουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην ομάδα σας και τον βγάζετε συνέχεια στον τάκο;», του είπε η Ελεονώρα.

«Ρώτα κάποιον άλλον να σου απαντήσει», είπε ο πρώην παίκτης.

surv

Για πρώτη φορά ο Στέλιος μίλησε και για την ένταση που υπήρξε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο την ώρα που έτρωγαν στην παραλία:

«Πήγα να μιλήσω στον Κοκκινάκη και ο Αγγελόπουλος μου λέει να μην μιλάω την ώρα του φαγητού… νιώθω μία αύρα που δεν έχει ξαναγίνει και μου λες να σκάσω με όμορφο τρόπο αυτό ένιωσα… και ακούω να λέει «είναι ιερή στιγμή», όπως ξέρεις και ξέρω τι είναι ιερή στιγμή και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη και δεν μπορείς να το επιβάλλεις εσύ σε ανθρώπους που δεν είναι οικογένειά σου… είμαστε δώδεκα διαφορετικοί άνθρωποι, δεν μπορώ να σου πω κάνε το σταυρό σου πριν μιλήσουμε ή οτιδήποτε θεωρώ για μένα ιερή στιγμή… είπες Ελεονώρα ότι κάνω το σταυρό μου, άρα πιστεύω ότι χρησιμοποιείς εκείνη τη στιγμή το ιερή… και τρίτον εάν φύγεις και δεν έχει λυθεί πάλι σε προβάλλω εάν εγώ φύγω… για το δικό μου μυαλό με ενόχλησαν…Χρησιμοποίησα την ειρωνεία και ήταν λάθος και έπρεπε να του το εξηγήσω μετά και να το καταλάβει, έπρεπε να χρησιμοποιήσω άλλο τρόπο… ».

Όσο για την συμπεριφορά του απέναντι στην Ειρήνη, είπε πως «δεν έκανα bullying στην Ειρήνη, με στενοχωρεί αυτή η λέξη προς το πρόσωπό μου, εδώ δεν γελάω, με στενοχωρεί…». Πέταξε μάλιστα καρφιά, τονίζοντας πως η Ειρήνη έκανε τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις