Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Yπουργός «πρωταγωνίστησε» σε επεισόδιο στο Πανιώνιος-Πλατανιάς!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Yπουργός «πρωταγωνίστησε» σε επεισόδιο στο Πανιώνιος-Πλατανιάς!

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας παρακολούθησε τον αγώνα των κυανέρυθρων με τον Πλατανιά, και έγινε η αφορμή για ένα έντονο επεισόδιο, με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο οπαδό του Πανιωνίου με καταγωγή από τα Χανιά. Το ρολόι σημάδευε περίπου το 80′, ο Πανιώνιος πίεζε για το 2-1, οι οπαδοί του τα είχαν βάλει με τον Σελίμο […]

platanias

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας παρακολούθησε τον αγώνα των κυανέρυθρων με τον Πλατανιά, και έγινε η αφορμή για ένα έντονο επεισόδιο, με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο οπαδό του Πανιωνίου με καταγωγή από τα Χανιά.

Το ρολόι σημάδευε περίπου το 80′, ο Πανιώνιος πίεζε για το 2-1, οι οπαδοί του τα είχαν βάλει με τον Σελίμο για τις αποφάσεις του και ο Μουζάλας, παρασυρόμενος από την ατμόσφαιρα, «ξέφυγε» μιλώντας υποτιμητικά για την Κρήτη!

Ο ηλικιωμένος που καθόταν δυο τρεις θέσεις δίπλα του άφησε στην άκρη τα «κυανέρυθρα» αισθήματά του, υπερασπίστηκε με πάθος την Κρήτη και έκανε λεκτική επίθεση στον υπουργό προκαλώντας τον να πάει στο νησί για να δει τι θα… πάθει.

Ο Μουζάλας δεν απάντησε, αλλά το συμβάν αρκούσε για να «τσιμπήσουν» καμιά δεκαριά οπαδοί του Πανιωνίου που τα έβαλαν με τον ηλικιωμένο, ο οποίος, παρά το ότι έφαγε μια «ψιλή», έδειχνε πως δεν «μασάει» αφού στον τσαμπουκά απαντούσε με τσαμπουκά, παρακάμπτοντας τα αστυνομικά όργανα που έσπευσαν στο περιστατικό και εξαγριώνοντας περισσότερο τους «Πάνθηρες»!

Την… τάξη επέβαλε τελικά ο ίδιος ο Νίκος Ζαμάνης, ο οποίος από τον πάγκο, ανέβηκε στα επίσημα και έβαλε στη θέση τους τούς οπαδούς του Πανιωνίου με την εξής εκπληκτική ατάκα: «Ρε σεις. Μπορεί να είναι μ…ας, αλλά είναι ηλικιωμένος. Εσείς είστε μ…κες με τα όλα σας…»!

Πηγή: εφημερίδα “Goal”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις