Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στήνουν στον τοίχο την Παπαδοπούλου οι “Διάσημοι”! “Ντροπή σου, κάνουμε υπομονή” (video)
LIFESTYLE

Στήνουν στον τοίχο την Παπαδοπούλου οι “Διάσημοι”! “Ντροπή σου, κάνουμε υπομονή” (video)

Εξελίξεις- θρίλερ θα δούμε στο Survivor, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να είναι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, αλλά και τους «Διάσημους» να περνούν στην αντεπίθεση. Στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, που θα προβληθεί την Κυριακή το βράδυ, βλέπουμε πως οι συμπαίκτες της δεν ενδιαφέρονται για τα παράπονα της Ειρήνης και μάλιστα βγαίνουν από πάνω! «Κάνουμε όλοι […]

kok

Εξελίξεις- θρίλερ θα δούμε στο Survivor, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να είναι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, αλλά και τους «Διάσημους» να περνούν στην αντεπίθεση.

Στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, που θα προβληθεί την Κυριακή το βράδυ, βλέπουμε πως οι συμπαίκτες της δεν ενδιαφέρονται για τα παράπονα της Ειρήνης και μάλιστα βγαίνουν από πάνω!

«Κάνουμε όλοι υπομονή εδώ και αρκετό καιρό με τη συμπεριφορά της Ειρήνης. Μας βλέπει όλους εχθρούς της…», λέει η Ευριδίκη.

Ακόμη πιο σκληρός ο Κώστας Κοκκινάκης, που εξαπολύει επίθεση στην Ειρήνη, που πλέον νιώθει πιο μόνη από ποτέ κι έχει το βλέμμα στραμμένο στους «Μαχητές».

«Είσαι απαράδεκτη, ντροπή σου να τα λες αυτά», ενώ είπε επίσης στην κάμερα ότι «Με την Ειρήνη από την πρώτη μέρα έχουμε δει όλοι πράγματα. Μπορεί στη ζωή μου να έχω νευριάσει τόσο πολύ τρεις φορές…», λέει ο Κοκκινάκης φανερά εκνευρισμένος με την στάση της Ειρήνης, που ακολουθείται από όλη την Ελλάδα πλέον.

«Δεν ξέρω αν είναι στρατηγική ή αν είναι έτσι όλο αυτό διπλωματικό, το να σε απομονώσουν, να σε φέρουν στα άκρα. Μπορούν να μην ασχολούνται με την πάρτη μου…», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου από τη μεριά της.

Καθηλωτικό θα είναι το επεισόδιο της Κυριακής:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις