Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor! Τι συνέβη με τον Μάριο τον Κύπριο
LIFESTYLE

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor! Τι συνέβη με τον Μάριο τον Κύπριο

Αλλάζουν πάλι τα δεδομένα στο Survivor καθώς τα νέα είναι καλά  σχετικά με το πώς εξελίσσεται η υγεία του Μάριου Ιωαννίδη. Ο Κύπριος παίκτης του Survivor, ο οποίος τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχαν οι Μαχητές, πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκεται πλέον στο ξενοδοχείο. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η δημοσιογράφος Αγάθη Ράντη στην […]

marios

Αλλάζουν πάλι τα δεδομένα στο Survivor καθώς τα νέα είναι καλά  σχετικά με το πώς εξελίσσεται η υγεία του Μάριου Ιωαννίδη.

Ο Κύπριος παίκτης του Survivor, ο οποίος τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχαν οι Μαχητές, πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκεται πλέον στο ξενοδοχείο.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η δημοσιογράφος Αγάθη Ράντη στην εκπομπή “Όλα Καλά”, ο Μάριος Ιωαννίδης αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι εντός των ημερών.

«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε ότι ο Μάριος Ιωαννίδης σήμερα πήρε εξιτήριο. Έχει βγει από το νοσοκομείο, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ξενοδοχείο και τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει κανονικότατα στο παιχνίδι», είπε η Αγάθη Ράντη στην εκπομπή “Όλα Καλά”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις