Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Tρόμος στο Μάντσεστερ με το Spice, το ναρκωτικό που “κοκαλώνει” τους χρήστες (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Tρόμος στο Μάντσεστερ με το Spice, το ναρκωτικό που “κοκαλώνει” τους χρήστες (pics-vid)

Σε πανικό βρίσκεται το Μάντσεστερ, αφού αυξάνονται οι καταγγελίες για ένα νέο απαγορευμένο ναρκωτικό, το οποίο παραλύει και μετατρέπει σε «αγάλματα» όσους κάνουν χρήση του. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 11 άτομα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος χρειάστηκε να παραμείνει για 48 ώρες προκειμένου να του χορηγηθεί ειδική […]

zombi708

Σε πανικό βρίσκεται το Μάντσεστερ, αφού αυξάνονται οι καταγγελίες για ένα νέο απαγορευμένο ναρκωτικό, το οποίο παραλύει και μετατρέπει σε «αγάλματα» όσους κάνουν χρήση του.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 11 άτομα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος χρειάστηκε να παραμείνει για 48 ώρες προκειμένου να του χορηγηθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή.

spice1_0

Το ναρκωτικό έχει ως βάση τη συνθετική κάνναβη και ονομάζεται Spice, ωστόσο ελάχιστοι γνώριζαν τις παρενέργειές του. Οι Αρχές φυσικά γνώριζαν πως έχει αρχίσει να γίνεται μόδα.

sp sp1 spice2_0

Το βράδυ της Παρασκευής δύο φίλοι μεταφέρθηκαν από την παρέα τους στο νοσοκομείο αφού έπεσαν και χτύπησαν στο κεφάλι τους, μην μπορώντας να κουνήσουν ούτε χέρια, ούτε πόδια.

spice3

Τα πρώτα video που ήρθαν στη δημοσιότητα δείχνουν ανθρώπους να κοκαλώνουν σε όποια θέση κι αν βρίσκονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις